Lewitacja Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 ku czci szatana co daje cierpienie strumienie bólu - wyzwolenie niech trwa zło piękne w swej brzydocie niech się spełniają przepowiedni krocie: spłynie czerń końca świata i czerwień ludzkiej krwi i szarość łez cierpienia cudowne barwy wyzwolenia
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Cudowna kupa Kata w kiblu się spuściła do szamba bez obrazy dla "KATA" takież widze wyzwolenie w tym tekście (bez obrazy wobec wiary autora i samego autora) wieczności.
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 ty to poważnie czy na żarty?:) "szatanie ty ukochany krolu nasz szatanie ty z Bogiem musisz wygrać mecz szatanie na urodziny twe skladamy ci szesc szesc szesc..." patyczak to mial lepsze podejscie. ogólnie fajne, tylko gdzie bryzgająca krew rozrywanych przez demony z głowami kozła w trakcie zbiorowego gwaltu dziewic? gdzie krwawy topór Lucyfera? za mało dramatycznie
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 o fuck! mroczna grafomania w najlepszym wydaniu ;). pozdrawiam i życzę powodzenia Espena :)
Mr._Żubr Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 MHroczny satanista i jego jeszcze mHroczniejszy blog. Albo Blog.
Anna Siedem Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Ciekawa jestem co skłoniło autora do napisania takiego psalmu? Jakieś szczególne przeżycie duchowe? Czy to po prostu są jaja? Tylko patrzeć jak skorupy zaraz popękają... Wyjątkowo obrzydliwy tekst - oczywiście dla mnie, inni mogą się zachwycać :) We mnie wzbudza wstręt i odrazę, no ale skoro Tobie sprawia to przyjemność, masz prawo pisać co chcesz. Pytanie tylko: po co? Pozdr
Echnaton Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 kurcze a liczyłam, że pojawi się gdzieś w tym tekście obdzierany ze skóry kot i rytualne orgie, esz zawiodłam się cieniutko pozdrawiam
Piast Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, a tam tylko " Cudowna kupa Kata w kiblu się spuściła do szamba " hihihi
Mr.Suicide Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 chyba się zawiodłem. poczytaj Baudelaire' a. chociażby na poezji. org jest 'litania do szatana' tegoż poety. zdaję sobie sprawę z tego, że to nie ta epoka i zachwycać raczej nie powinno. tak czy inaczej tutaj masz ładny przykład modlitwy ;) pozdrawiam.
JM Ksaler Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Przejebane! Przejebane! Pora łączyć się z Szatanem! Patyczak, że się tak wyrażę.. rulez Pzdr!
Magnetowit_R. Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 "zabij ojca zabij matke glowe włóż w kanału kratke", hehe widze ze nie tylko ja kojarze w ten sposob:)
Judyt Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 puenta wcale nie wyzwalająca niestety pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Hmm... Obawiam się tylko, że Autor się zniechęci...
Rekomendowane odpowiedzi