Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Wyfrunęły kaczki dwie gdzieś nad bagnem, przy niedzieli. Amerykańska i polska, a Ty - którą ustrzelisz? p.s. - pytanie retoryczne (znów aktualne), autor nie oczekuje odpowiedzi
Beenie M Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 dobra jest kaczka pieczona i to na obiad w niedzielę kiepskie te co wymieniasz ja tam francuską ustrzelę ;))) pozdrawiam przy niedzieli :)))
Piast Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Beenie dała taką kwint esencję sprawy, że nic tu lepszego wymyślić nie sposób. Koniec, kropka i już... :))) Pozdrawiam Piast
HAYQ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Kurczę pieczone... a w pysk dać nie można? albo nadziać kaczkę, by rozśmieszyć paczkę i zapodać z rożna... ;)
Mr._Żubr Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 żarty sobie stroić z kaczek? toż to nie przystoi raczej p.s. oto mój kolejny grafomański komentarz:] a tak na serio to +
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 w Ameryce czy Polsce jest wiele takich kaczek którym spod piór łypie mina niby amerykański czy polski stempelek zdziełano w ... Made in China MN
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 ja ze szpitala przesyłam buziaczki z premedytacją sikam na kaczki obie bo żadna mnie sie nie podobie.
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 na dwoje babka wróżyła coby zrobiła gdyby dożyła? między trzy kaczki rękę prawą włóż w lewej mocno trzymaj nóż! pozdrawiam ciepło ES
Rekomendowane odpowiedzi