Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bóg jest moim adresem
schowanym między kartki książek
w imię,ojca, syna i ducha świętego
znajdę Go ( między wierszami )
Bóg jest w lesie
ścinam wszystkie drzewa by zrobić Mu miejsce
Bóg jest na falach eteru
włączam radio Maryja - odzywa się; milczy
wyłączam radio - zabijam Boga
idę palić trawkę - Bóg jest ?!
patrzy łakomie.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Na tym to chyba tylko stracić można.
    • @Rafael Marius ja to się obecnie skupiam na kryptowalutach:) jak tu zarobić i posiąść wiedzę:) szukam kogoś kto mnie nauczy programowania w excelu, bo przez to tracę możliwości rozwoju:)
    • Dziś tylko piekło moim dniem Samotność ostra jak brzytwa  Szatkuje człowieczeństwo niczym Złowrogi demon z japońskiej mangi  Przeżuwa i wypluwa resztki moralności  Wylew toksycznych substancji wypala Jak rozgrzana patelnia bekon Czarna Madonno matko prawdziwa żelazna Królowo życia kochająca swe dzieci Ściągnij 7 plag egipskich na te damy, które  Utraciły instynkt matczyny, szkarady, mary  Rozkochaj w sobie skute żelazne serca Dorosłych dzieci z "żalu" Kupcewicza Chroń nas matko chroń Jedyna..….  I prowadź do raju do swego Syna........
    • @Mitylene śliczny :) Jednak z ciszą nie ma żartów.
    • nie wierzę w Jona Lennona jak mówi że nie wierzę bo wierzył w kasę która rosła na drzewach obok Dacota House nie wierzę w atomy bo ich nie widać w największym powiększeniu nie wierzę w czyjąś wiarę, bo ci co ją wyznają wierzą że tacy jak ja nie wierzą nikomu nie wierzę w homeopatię bo żadna baba w aptece jej nie używa przeciw ciąży z aptekarzem w rogowych okularach przez które oglądał wejście do pochwy swojej koleżanki po fachu, dwie godziny po zamknięciu apteki gdy powiedział że boi się ciemności a ona uwierzyła we flogiston i neurotyczne plemniki które nie trafiają do celu nie wierzę w świętych obcowanie, bo ja jestem święty a żaden święty ze mną nie chce obcować ani ja nie chcę z nim bo święci są nudni jak papiloty na głowie youtuberki z zaburzeniem trawienia zewnętrznego (wierzę, że Adolf Hitler gdzieś się ukrywa) nie wierzę w całą kupę bogów bo ich nie znam wszystkich, a ten którego znam  nie wierzył chyba nigdy we mnie skoro mnie pozbawił wiary w cokolwiek nie wierzę w płaską ziemię bo nie raz nabiłem sobie guza po pijaku więc była krzywa nie wierzę w lądowanie na księżycu bo nikt nie wierzy a ci co wierzą to osioł i panda z miejscowego zoo więc jeżeli nie wierzę w tyle rzeczy, to czemu chcesz żebym uwierzył w ciebie jak mówisz że mam uwierzyć w jeszcze jedno coś czego nie ma            
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...