czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 20 moich Palców toczy gniewusypiasz w smutkubladych nasturcjigaszonyjak wolarozbita o chropowaty murogrodu 20 moich palców splata ból- ostudzony - wczytuję w siebiezapachy apatii jak nagideszczszumemspowity w migotaniuświateł20 moich palcówbroczy mrokiemstaję się szeptemziemiwtulonym w TwojedrewnoPłacze...
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PS: dziękuje bardzo za przeczytanie.
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pieknę i niesamowicie dojrzałe.Uwielbiam takie pisanie.I może jestem mało orginalna i powtarzam się, ale jestem pod wrazeniem.I juz nie 10 moich palców bije Ci brawo, ale 20!!Ps Wogóle co ty robisz na forum dla poczatkujacych to ja nie mam pojęciaPozdrawiam bardzo serdecznieAlessia
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nareszciecośdla mniepodoba mi się
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "20 moich Palców toczy gniew20 moich palców splata ból20 moich palcówbroczy mrokiem"moim zdaniem więcej nie trzeba.pozdrawiamSareimheinn
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuje. I pewnie Wiecie, że bardzo. Najpiekniej jest, kiedy ktoś ogarnia wzrokiem twoje niepokoje i czyta ciebie, jak dobry kryminał. To jest jeszcze jakiś sens, by pisać...nawet rzeczy dziwne i niekoniecznie wspaniałe. Dzięki bardzo. Wszystkich ściskam serdecznie bardzoczarna_Owca.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm.Mi sie nie podoba..Nie lubie za bardzo takich wierszy...Jest dla mnie malo zrozumialy..
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki - Dormo - że wpadłaś. Pewnie, że nie każdemu podobaja się takie cosie, które ja czasem popełniam. Mam nadzieje, że kiedyś któryś będzie "tym Twoim" serdecznie bardzo pozdrawiam.czarna_Owca.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tez mam taka nadzieje..Napewno juz jakis byl..Tylko musialabym sie cofnac i poszukac, ktoryPozdrawiam
agnieszka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo, bardzo mi się podoba pozdrawiam
Twarz psychopaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Muszę powiedzieć że bardzo ciekawy "Twór"... Cóż mimo że sam czasem coś pisze to nie znam się na tym. Ciekawi mnie jedno. Czy pisząc to wiedziałaś co chcesz tworzyć czy może słowa po prostu się wylewały? Pozdrawiam.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz niesamowity!Fantastyczny!Ja go sobie po prostu wkleję, a czynię to naiezwykle rzadko.Dawno nic mnie tak nie poruszylo!Dzięki przeogromne!
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PSi nie zmieniałabym ostatniego wersuPelmanek ma taki pewnikiem męski stosunek do zjawiska ale dla mnie ostatni wers jast wyrazem odsłonięcia całej duszyjest, by tak rzec, nagą prawdąale to jest tylko moje zdaniepozdrawiam mocno
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam ... troche poźno, ale i tak Wiecie, że serdecznie dziękuję za każdy wpis... hymh... nigdy nie pisze czegoś, co z góry nie ma założonej formy, bywa owszem, że kształt wychodzi sam z siebie - ale staram sie w każym moim małym cosiu zapisac słowem i siebie i wszystko to, co siedzi w mojej głowie...dlatego to nie zawsze jest zrozumiałe...ale pieknie dziękuję za wszystkie proby odszyfrowania moich cosiów...serdecznie bardzo pozdrawiamczarna_Owca
Rekomendowane odpowiedzi