Marlett Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 kiedy przychodzę nocą spieszysz się wszystko odkładasz na potem
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 no tak na potem trzeba odłożyć co teraz jest TERAZ! serdecznosci Marlett!/ Stanka
Mr.Suicide Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jasne, że adresat wypowiedzi odkłada wszystko na później, wszak peel jest najważniejszy na dany moment. tym bardziej, że noc ;) pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stanko! co teraz to teraz a po potem też będzie teraz hehe! filozofuję teraz. Słońca. CmokaM.
Marlett Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Suicide! Bardzo dziękuję za interpretację. Staram się by było wieloznaczeniowo:))) Uśmiechu.
IN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Marlett, filuterna ta Twoja mini :)))
Marlett Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Dzięki za zerknięcie do mnie:) Uśmiechu.
egzegeta Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko starasz się, ale coś mało mi tu tej wieloznaczności. W tytule "miniaturka" zbyteczna, bo oczywista i trza poprawić literówę - wszysto. Wątek niezły i osobiście pokombinowałbym nad przyprawieniem go do smaku;)) Trudno wyobrazić sobie sytuację, że ona przychodzi nocą, a on ma coś pilniejszego wyjątkowy byłby to ignorant, mało - burak:)) pozdrówka
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko starasz się, ale coś mało mi tu tej wieloznaczności. W tytule "miniaturka" zbyteczna, bo oczywista i trza poprawić literówę - wszysto. Wątek niezły i osobiście pokombinowałbym nad przyprawieniem go do smaku;)) Trudno wyobrazić sobie sytuację, że ona przychodzi nocą, a on ma coś pilniejszego wyjątkowy byłby to ignorant, mało - burak:)) pozdrówka on odkłada wszystko na potem, bo teraz ma JĄ!!!!Egze.
Antoni Slawbicki Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 nie jestem przekonany, brakuje mi czegoś, ale pozdrawiam gorąco
Judyt Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 nie dobrze nie dobrze nie dobrze chyba się powtarzam:) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieloznacznie jak dla mnie się zrobiło, za sprawą wyrazu "wszystko", bo na ten czas zrobił się on nad wyraz pojemny - i o to chodzi; no ale to ja tak zrozumiałam i w jesienności zabłysnął znaczący uśmiech:) Pozdrawiam Marlett serdecznie:))) EK
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko starasz się, ale coś mało mi tu tej wieloznaczności. W tytule "miniaturka" zbyteczna, bo oczywista i trza poprawić literówę - wszysto. Wątek niezły i osobiście pokombinowałbym nad przyprawieniem go do smaku;)) Trudno wyobrazić sobie sytuację, że ona przychodzi nocą, a on ma coś pilniejszego wyjątkowy byłby to ignorant, mało - burak:)) pozdrówka Egzege! Nie trzeba pisać ''miniaturka''- czynię to jedynie dla wygody , by łatwiej było odszukać w spisie. Za literówkę dziękuję - mam problemy z netem..ale już poprawiona. Miniaturkę zrozumiałeś jednoznacznie, ''wolno'' Tobie tak zrozumieć. Może jakieś sugestie? - chętnie wysłucham. Dziękuję Wiktorze. Miłego dnia:))
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko starasz się, ale coś mało mi tu tej wieloznaczności. W tytule "miniaturka" zbyteczna, bo oczywista i trza poprawić literówę - wszysto. Wątek niezły i osobiście pokombinowałbym nad przyprawieniem go do smaku;)) Trudno wyobrazić sobie sytuację, że ona przychodzi nocą, a on ma coś pilniejszego wyjątkowy byłby to ignorant, mało - burak:)) pozdrówka on odkłada wszystko na potem, bo teraz ma JĄ!!!!Egze. Stanko! Tak też można.CmokaM.
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antoś! Dziękuję za zajrzenie do mnie. Równie gorąco pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Czy aż tak źle? Można wszystko przewrócić do góry nogami. Dziękuję.Serdeczności.
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieloznacznie jak dla mnie się zrobiło, za sprawą wyrazu "wszystko", bo na ten czas zrobił się on nad wyraz pojemny - i o to chodzi; no ale to ja tak zrozumiałam i w jesienności zabłysnął znaczący uśmiech:) Pozdrawiam Marlett serdecznie:))) EK Ewo! Doskonale odczytujesz, jestem wdzięczna:)) Uśniecham się złotem jesiennych kolorów. Miłego dnia:))
Jemall Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 A ja lubię ten zapach, potem pozdrawiam ;)
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalino! Tytuł nie jest jednoznaczny. ''wolno'' -nie znaczy tylko powoli, ''wolno'' -również brak przymusu. Dzięki z odnalezienie treści. Miłego dnia!
Marlett Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jemall! Odczytujesz:)) Tak, to jest następna interpretacja. Miałam umieścić drugą wersję miniaturki, ale ...już nie trzeba.Dzięki. Radości.
Rekomendowane odpowiedzi