ula Opublikowano 4 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ergo grzeszę nic nie pisząc od dłuższego czasu długo się będę spowiadać i pukać w co wlezie chociaż co z tego będzie może jeszcze smutniej skoro najwięcej myślę udając że o ważnym niż piszę widząc że sens słów blaknie oj, ciężko mi się pisze, chyba wyszłam z wprawy, to możliwe takie rzeczy? czy tylko w erze... pozdrawiam, proszę o komentarze, zabiegana Ulka
Mr.Suicide Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 szkoda, że tak żadko piszesz, bo /szczerze mówię/ przypadł mi do gustu Twój styl. a miniaturka dość lekka i przyjemna :) pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 nie piszesz wiedząc że sens słów blaknie! kobieto!! nie tylko takie sensy blakną, najbardziej włosy... w słóńcu lat;)))) pisz, pisz, bo dobrze czynisz, a z tego ze nie piszesz solidnie sie wyspowiadaj!!!! przed nami!!! dlaczego nie piszesz zabiegana Ulko!!!!;))) cmook/ ES
Antoni Slawbicki Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 krótko ale ladnie
ula Opublikowano 6 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 hoho czuję skruchę.. Mr.Suicide, Antoni dziękuję, Stasiu, Tobie również za mocne słowa obowiązki winne, ach niech se idą w kąt! sio uroczyście, wszem i wobec obiecuję poprawę! oj jak ja Was lubię:))
Rekomendowane odpowiedzi