Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 słuchałem panie wtedy w perle i powiem początek to może i sołtys obiecać i puentę czy jakieś tam gruszki a poeta jak kowal ma zakończyć i rozkosz pomiędzy kuć w gorącości znaczy jak w życiu ma być panie
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 jest czas i życie i wybrane chwile które sie spędza "przenajmilej" ups, troszkę pamiętnikowo, ale Zdzichu zrozumie miałem to wyskrobać na drzwiach wejściowych na górę - ale za dlugo się zastanawiałem czy zewnątrz czy wewnątrz dzięki pozdrów Pana Zdzicha z ukłonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Stefanie! Dobrze jeśli jest co wspominać:))) Dobrze ,że wracasz na stare śmieci:))) Uśmiechu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiamy z panem Zdzichem, z Perły.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Marlettko. Stefan.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 zakończona rozkosz kuta pomiędzy - pomyślał kowal zerżnięte - krzyknęli drwale ale nie zajeźdżone- zauważyli woźnice . . . ludzie lepiej wiedzą panie....... :)))))))))) Naważniejsze to zdrowie którego Ci życzę Jacek
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja tak samo!!! dołączam się z serca całego z życzeniami!!!! Stanka
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak Jacku, dz., pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja tak samo!!! dołączam się z serca całego z życzeniami!!!! Stanka Hej, hej, pozdrawiamy, myślimy. S&H.
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej;) dobrze znów pana widzieć z tekstem na orgu. serdecznie pozdrawiam lenka
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej;) dobrze znów pana widzieć z tekstem na orgu. serdecznie pozdrawiam lenka Cześć Lenko.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 no tak, pan Ździchu prostym człowiekiem był... ale poeta go podkoloryzować powinien, przynajmniej przyrumienić jego surowy stan, co by wiersz więcej (nawet jeśli ciupinkę) treści uzyskał. Dawnośmy się nie czytali Stefanie, pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odcmokywowywuję, Mazgaj.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Zdzichu (emerytowany Bywalec Perły) obserwował dyskretnie POP II, stąd moje słówka. Pozdrawiam Jimmy, dz, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ostatnie zdanie przepisałam dużymi literami i powiesiłam na wiodącą ścianę w domu i niech wszyscy wiedzą, że tak:)))) Pozdrawiam z Jesieni:))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Dz. Ewciu, jestem zaszczycony, pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Wchodzę po długiej nieobecności, czytam, patrzę i oczy się cieszą. %) Witaj, Stefciu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ewo, i moje się cieszą.
Rekomendowane odpowiedzi