Tancerka Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 bezbarwny wywód liryczny na podniosły i głęboki temat bywa w cenie na bazarkach z okazji imienin przewodniczącego partii poetów, których Alter Ego zdycha i gnije wenę przegnali (odkąd napisała, że bagnet na broń, trochę o myśleniu i byciu) pozamiatali resztki czysto schludnie oblekli nowe poszwy z pajęczego moheru powiesili żelazną tabliczkę “Interpunkcja, logika, gramatyka także głębia” klub elitarny, wstęp ciężką pracą młoty kołaczą krytycy nie płaczą
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 o co Ci Tancerko chodzi? MN
Tancerka Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O to samo co zawsze, opublikowałam wiersz. To jest forum poetyckie, chyba o to tutaj chodzi...
Przemysław Ślęzak Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 O ile mnie umysl nie myli, pytanie wcale nie dotyczylo problematyki zamieszczenia tego utworu na forum poetyckim....
Tancerka Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie nie wiem czego, bo wszystko o co mi chodzi jest zamieszczone w utworze, a jego analiza zdecydowanie nie sprawia trudności.
Rekomendowane odpowiedzi