amandalea Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 powiesz jesteś przewrażliwiona tak jak ktoś po wielokroć pozbawiony imienia twarzy rąk wtłaczany w stereotypy oblekany w wielbłądzią skórę nie chciałam być ukrzyżowana więc czemu z uporem każdą winę wciskają mi na plecy nie sprowadzam deszczu suszy omijam wyludnione miejsca a każdy zboczeniec patrząc ironicznie obnaża się bezkarnie tak mam schizofrenię depresyjnie-maniakalną i nie potrafię nadstawiać drugiego 14.09.07r.
Karolina Walczyńska Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Fajnie porównane do ciężąru krzyża. Ogólnie ciekawe i podoba mi się dam +
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 zauważam, że zaczynają się wiersze z żartem to wydaje się być juz spsób na wiersz luksio miodzik MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ciekawe toto Lidko, pozdrawiam z poziomu depresji.
amandalea Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Karolino...dziękuję.
amandalea Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobre - to na tym kończy sie wszystko, tu już jest wypowiedziane, mocno i klarownie, reszta to taki autoironiczny płacz, emocjonalnie zrozumiały, ale bez znaczenia dla przekazu. Może by to ironiczne rozżalenie jakoś skondensować i zapisac w tytule? ciekawy wiersz pozdr hmmm...wiesz Kalino, nie zgodzę się z Tobą co do ironicznego rozżalania - autoironicznego płaczu, a tytuł również powinien dawać jakieś skojarzenie i naprowadzać (właśnie ten, który jest). Pozdrawiam. Lidia
amandalea Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niekoniecznie Witku niekoniecznie choć jak wielu mimo różnych opinii racja do pewników zawiedzie pełnych rad i już autor wie co czynić w głowie kołowrotek wiruje z hukiem plącze myśli przędzę zostawia pustkę Pozdrawiam serdecznie dziękując za zaglądnięcie. Lidia
amandalea Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie....dziękuję.
amandalea Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stefanie...rzucam drabinkę i wyłaź już na wierzch ;) Pozdrawiam Lidia
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 No witam panią, niestety żadne "łowy" z tego nie wyszły, zwykły zlepek przemyśleń, choć trzeba przyznać nieszablonowy. "nie sprowadzam deszczu suszy omijam wyludnione miejsca a każdy zboczeniec patrząc ironicznie obnaża się bezkarnie" ten fragment - masakra, podobnie z resztą jak zwrotka wcześniej (zbyt dosłownie) rozbiegają się gdzieś te wszystkie treści w takim chaosie, skutkiem czego zapominamy o odczytywaniu intencji autora i przekazu i skupiamy się na nieudolnych frazach. Ale wrażenie ogólne nie jest takie złe. trzym się Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi