Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmm, szczęście dobra sprawa:) zajrzałam z biblioteki i wiesz... no fajnie byłoby nie zostawiać tam czynnego konta:)

wyskakiwał ten komunikat "wylogowanie. przekierowanie" ale faktycznie wylogowania ani widu ani slychu:))

czułe słowa, zaklęcia i pieszczoty też nie pomogły.

;)

Opublikowano

z buta czasami działa,ale tylko w skrajnych sytuacjach,heheh, ja miałam problem odwrotny z ponownym zalogowaniem.oldy
ciekawostka: od kilkunastu dni jako ostatnio zalogowaną mam tę samą osobę , a gości ciągle dwóch...nie ,żeby przeszkadzało,ale takie czary sie tu ostatnio często zdarzają...

Opublikowano

Zazwyczaj, jak się logujesz na obcym komputerze po raz pierwszy, to pokazuje się komunikat, który brzmi mniej więc tak "czy zapisać to hasło na komputerze" i jeśli nacisnęłaś "Tak" no to masz problem, jeśli nie to nikt inny nie zaloguje się z tego komputera na Twoje konto. Jest jeszcze taka możliwość, że pójdziesz do tej biblioteki i zmienisz hasło, ale już bez zapisywania go w systemie tego komputera;)

Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała.
Jeśli logowałaś się z przeglądarki Internet Explorer to jest tam taka opcja, że można usunąć pliki cookie i całą zawartość offline. Wchodzisz na zakładkę "Narzędzia" -dalej- "opcje internetowe" i tam usuwasz to wszystko. Ja tak zrobiłem u siebie kiedyś i automatycznie mnie wylogowało z orga i z innych stron, później musiałem podawać hasła i loginy od nowa. To powinno pomóc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie po raz pierwszy. potrafię czytać, wcisnęłam "nie".

co do "ciasteczek" usunęłam je w pierwszej kolejności i ... nic.

dzięki za odpowiedź.

----
dziś wylogowałam się bez problemu. bez kombinacji. nie wiem, o co chodziło, ale teraz jest good.

pozdrawiam
lenka

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 dziękuję @[email protected] Nie trzeba podziwiać, ale dziękuję
    • @Robert Witold Gorzkowski @Roma   może zacznę od tego; Każde z Was zapewne czytało Chłopów - Reymonta czy trylogię i jeśli czytaliście uważnie na opisy przyrody stwarzające klimat. Gdyby taki opis wyrwać z tekstu odpowiednio poszatkować powstałby współczesny wiersz wolny. np:  "A dnie przechodziły niepowstrzymanie, narastały kiej te wody płynące z morza wielgachnego, że ani im początku, ni końca wymiarkować, szły i szły, iż ledwie człowiek ozwarł oczy, ledwie się obejrzał, ledwie coś niecoś wyrozumiał, a już nowy zmrok, już noc, już nowe świtanie i dzień nowy, i turbacje nowe, i tak ano w kółko, bych się jeno woli boskiej stało zadość!"  - Chłopi a teraz metamorfoza   A dnie przechodziły niepowstrzymanie, narastały kiej te wody płynące z morza wielgachnego , że ani im początku ni końca wymiarkować, szły i szły, iż ledwie człowiek ozwarł oczy, ledwie się obejrzał, ledwie coś niecoś wyrozumiał, a już nowy zmrok, już noc, już nowe świtanie i dzień nowy, i turbacje nowe, i tak ano w kółko, bych się jeno woli boskiej stało zadość!   i mamy wony wiersz - dopiszę jeszcze zjawiskowy, cudowny ...   Robercie - odwalasz kawał dobrej roboty przypominając fakty historyczne, do których ja bym nigdy nie dotarł Romo - ubierasz uczucia i emocje w rymy - chwała   Alicja i Naram-sim mają rację: inspirująca treść zamknięta w zasadach poetyckich zarówno wierszy rymowanych jak i wolnych (wiersze wolne też mają swoje zasady - dla mnie najtrudniejsze do przestrzegania) tworzy dobrą poezję. Pozdrawiam
    • @Annna2 piękna modlitwa i wzniosła.  Pozdrawiam:)
    • @MIROSŁAW C.Czuję zapach maciejki i smak lipowej herbaty, pięknie! 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...