zak stanisława Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Gdy kura z wiekiem skorupieje jajko rozwija skrzydła * OOOO!!!!!;)
adam sosna Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 eheheh kwadratura kury co pierwsze?
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 re-wykluwanie!!! brawo Sławo!!! kura z jaja... koniom lżej? pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kogo? kurę czy pisklęta??:)))
Mr.Suicide Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 heheh ciekawe i uśmiech nawet wzbudziło. trochę logiki bądź co bądź w tym jest, Stanisławo ;) pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 dzięki MR.Su, logika w całej krasie...;))))
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sławo, czy ta kura wchodzi sama, czy z kimś (wiek - to nowy nick? ;) - bo tak mi z szyku zdania wynika. Pomimo pewnej przewrotności kwestii - nie podoba mi się to jako wiersz (nawet pomijając straszną "częstochowę" ;) pzdr. b PS. Za mało wykrzykników! (chyba?!!!!!!!!!!! ;)
zak stanisława Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sławo, czy ta kura wchodzi sama, czy z kimś (wiek - to nowy nick? ;) - bo tak mi z szyku zdania wynika. Pomimo pewnej przewrotności kwestii - nie podoba mi się to jako wiersz (nawet pomijając straszną "częstochowę" ;) pzdr. b PS. Za mało wykrzykników! (chyba?!!!!!!!!!!! ;) ee tam , to tylko takie tam, żaden wiersz toś się uczepił :))) nie masz innych ...moich coby poprawić i dopomóc????? cmook Bezecny;)))
Marlett Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Stani! Hi! pozdrawiam cały kurnik:)))))))))) hej!
Judyt Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 :)o! chybam za późno w ten kurnik wdepnęła;) a to Ci dopiero jaja;) pozdrawiam serdecznie z uśmiechem HAHAHA! wiem jedno: pomieszanie, a jajka skonczyly się jutro nie będzie na jajecznicę, (pozdrawiam Jimmego zamieszanego)
Rekomendowane odpowiedzi