Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myślą pozytywną uśmiechem radością kwitnących sadów nadzieją budzącej się zieleni mocą rozwijających się liści popatrz... białe plamy na zboczach gór kwitnącej tarniny by dusza czuła co ja czuję świnki kozy kucyk i strusie dookoła cykają koniki polne pachnie ziemia trawą i kwieciem i jeszcze zalew o tej porze roku a to widziałem dziś dla Ciebie
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajny świat i jak widzisz dla niej. Ale dla mnie mało przekonujące. Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Koniki polne słyszę tylko latem. Może jestem zboczony? Najważniejsze, żeby nie przedobrzyć. Ostatni wers zdecydowanie na "nie"
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panowie, dziękuję za wizytę, poświęcony czas i komentarz. Panie Mirku " koniki słyszę tylko latem " niech odpowiedzią będą słowa wiersza By dusza czuła co ja czuję, a ostatni wers jest przesłaniem, by przynieść ulgę.Pozdrawiam serdecznie.
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Zbyszku! och jak tu ladnie! tyle radosci, nadziei ,mocy i milych zapachow!!! "swinki kozy kucyk i strusie" he he dobrane towarzystwo.....w kazdym razie mozna sie naladowac duza doza energi po takim spacerze i domyslam sie ze o to chodzilo bys mogl podzielic sie nia i przyniesc ulge?! zabioram go do ulubionych wraz z zeszlorocznymi konikami polnymi (( pozdr, M+A
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mario witam serdecznie, naprawdę ładnie i przyjemnie tam było tylko niezgrabnie przekazałem tą moc i energię ale zapraszam w tereny podgórza. Jest ślicznie. Wielkie dzięki za ulubione.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Zbyszku! Pierwsza zwrotka bardzo dobra tylko może jakieś znaki interpunkcyjne by sie przydały-tak myślę. Pozdr.))))
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Zbyszku! Pierwsza zwrotka bardzo dobra tylko może jakieś znaki interpunkcyjne by sie przydały-tak myślę. Pozdr.)))), było tak ladnie, że chcialem wszystko jednym cięgiem wymienić aby nie podkreślać, które ważniejsze lub ładniejsze. Dziękuję za wizytę i komentarz, pozdrawiam serdecznie
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekazales jak umiales i czules , a to o to chodzi,do mnie przemowil ale kazdy odbiera inaczej...,a zaproszenie przyjmuje i jak tylko bede w poblizu nie omieszkam zerknac na sliczne tereny podgorza jak mowisz pozdr, M+A
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przystaję przy tym wierszu już któryś raz. Otwieram świat i patrzę. Najbliżej mnie ostatni wers. Nie można, choćby się bardzo chciało, zebrać w jeden wszystkich tonów. Autorowi udało się zagrać całą gamę w jedną i w drugą stronę. To mi się podoba. A.
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wielkie dzięki Joanno, że zechciałaś sie zatrzymać. Prawdziwą przyjenmośc sprawiają jednak Twoje słowa tak miłe i pochlebne. Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi