Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Koń podkuty nocą w Kutnie spojrzał klaczy w oczy smutnie i tak rzekł do klaczy - niech mi klacz wybaczy, spać mi chce się dziś okrutnie.
HAYQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Trzeba wiedzieć, że do klaczy trza nie koni, ale mach'y a dziś koń zmęczony w polu zarobiony, bardzo śpiący i nie ma-czym
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Rzekłeś prawdę mój kolego dziś i koń jest do niczego i nie w głowie mu swawole gdy go jutro czeka pole a na polu ciężka orka może lepiej do rozporka … (koń pomyślał) wskoczyć będzie No i wciąż to ma na względzie.
HAYQ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Pod pokładem pewien Łysek, zanim padł, ze wstydu wysechł (- z rozdziawioną japą), kiedy Naszą Szkapą nazwał go raz koń... raz... LiSek?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Co się stało z jego skórą, pociągnięto politurą, ustawiono gdzieś w skansenie czy na politycznej scenie jako LiSek farbowany wierzga bo chce być wybrany?
Duilla Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Nie był to Lis-ek z przygłupią miną lecz bardzo mądry konik Karino i choć niemowa, lecz bardzo lubi oglądać film, Ed - koń, który mówi.
Rekomendowane odpowiedzi