Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Piesek na Pieskowej Skale sikał drążąc ją wytrwale aż pod wpływem moczu zrobiła się w zboczu dziura chyba na dwa cale.
HAYQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Nic to, pies, co zwie się Grzywa tę Pieskową wciąż podsrywa drąży ją pomału za pomocą kału by, jak w Pizie była krzywa
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jeszcze orzeł na jej grzbiecie piórem zmiótłszy inne śmiecie (na to mocne mam dowody) też zostawia swe odchody.
HAYQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Z samolotów też coś zrzucą dzisiaj loty są tak tanie... (czasem tańsze niż śniadanie) że kanapki cięgiem młócą, a wiadomo po śniadaniu myśli się o... papierosie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 A ja zawsze byłem pewien, że samolot szczelny bywa lecz się dzisiaj dowiedziałem, że to pilot mnie obsrywa. Jeszcze są pasażerowie, stewardesy, mechanicy a i lotów coraz więcej na niebiańskiej szachownicy. Nasze myśli się zbiegają bowiem w tym się zgadzam z panem, że przez te podniebne loty nasze życie jest przesrane.
HAYQ Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Takie loty... trawę roszą - gołąb więcej da we znaki. A przesrane... bo młódź płoszą jakieś dwa złośliwe ptaki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 I jabłuszka na jabłonce też zroszone tak jak trawa a te ptaki nadlatują nad tą łąkę zawsze z Prawa i Sprawiedliwości zadość też się pewnie kiedyś stanie bo (słyszałem) ogłoszono na te ptaki polowanie.
Duilla Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Dnia pewnego to się stało ktoś obesrał kumpla ciało gówno było odlotowe wpadło wprost na kumpla głowę z chmur wysokich przyleciało. Może to nie z samolotu tylko z Aniołecków zlotu jeden Anioł dostał sraczki i chowając sie za krzaczki zrobił kupkę w strugach potu.
M_arianne Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) U nas z góry robią wrony; kto do parku się wybierze, może wrócić obrobiony, a ja piszę o tym szczerze. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi