Imago Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy łabędź umiera to śpiewa najpiękniej najczystsze dźwięki wychodzą mu z duszy jakby w tym śpiewie zawrzeć pragnął... resztkę siebie...uciekające życie... smutek...radość...żal i nadzieja mieszają się w jedną nutę i jednym dźwiękiem wędrują do nieba kiedy łabędź umiera to najpiękniej śpiewa...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nuda... naprawdę nie wyzwolił u mnie żadnych emocji pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny wiersz. Ciekawe czy człowiek tez tak ładnie śpiewa ?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Radzę posłuchać Swans. Najlepiej w samotności i przy zgaszonym świetle. Szczególnie polecam "Are Dead" no i może jeszcze Skin - "Shame, Humility, Revenge"
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepsze byloby jezioro labedzie
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znowy waszłaby jakaś mdląco - romantyczna historyjka, natomiast materiał , który zaproponowałem, dźwiękowo nieźle daje po głowie. Ja, na przykład, po zderzeniu z wytworami Michaela Giry czuję się "inaczej".
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nic ciekawego w tym wierszu nie znalazlam.. "kiedy łabędź umiera to śpiewa najpiękniej " - kidy czlowiek umiera to tez mowia ze pieknie...Bo co maja mowic ?..."pojdzie do nieba"...a jednak smierc..
Rekomendowane odpowiedzi