Pan poeta Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem Orator - wzniesienie profanum, daj zbliżenie Wilhelm! wygaszacz trawy Wilhelm! wyciszacz ptaków Wilhelm. (kiedyś trawa i ptaki zabawiały się laleczkami) ale to jest teraz! XXV wiek przed naszą erą skrzypi neologizmem wypełnienia nie rozbijaj mnie z życiem chciałbyś tylko leżeć nad przepaścią archizbioru Czerezowa i słuchając pana Kiepury bańki zdawać myślą(możesz na przykład troszeczkę podmuchać w roztargnioną wodę po goleniu) troszczekę trossszeczkę, tros....kę Wilhelm wyłącza ekran dwunastocalowgo monitora który przesyła kredki ciągle go malujące
bona Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Przeczytaj wiersz uważnie jeszcze raz i porób spacje, np; Czerezowa.i słuchając - między "kropką" a "i" Jest tego więcej, prześledź tekst. Coś w nim jest, nie do końca jednak zrozumiały. W roztargnioną "wodę" czy "wodą". Wiersz moim zdaniem do dopracowania. Pozdrawiam
Bartosz_Cybula Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 przybyłem, zobaczyłem, zapomniałem
Pan poeta Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ummm, myślę że ten tytuł trzeba zmienić, ten asyndeton jest zbyt karcący):
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 za Barkiem, przybyłem i zapomniałem
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to niech pan lepiej nie przychodz, jeśli wi że moje wiersze się niepodobaja):
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jeśli wać pan nie życzy sobie moich komentarzy, to juź więcej czytać nie będę to może niech pan napisze pod wierszem ,że negatywnych komentarzy pan obie nie życzy sobie, i chce tylko laurkowe pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pana, nie chodziło mi o negatywne komentarze, ale jeżeli pan wie że moje wiersze panu nie przypadją do gustu to po co je czytać, co?
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 wiersz jest prawie na samej górze więc zaglądam niekoniecznie patrząc na nick, a to że moje subiektywne zdanie wyraża szybką skleroze po pańskim tworze, to już zupełnie inna historia ale tu się nasuwa pytanie, czy aby warto publikować, jeśli po raz kolejny dostaje pan niepozytywny komentarz, to może wartało by się zastanowić, czy pana twórczość dorosła już do działu dla poetów zaawansowanych? pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, prosze pana, prosze się nie ośmieszać, nie chcę być wścipski, ale patrząc na pańskie utwory, to tak, tak na poważnie, proszę popatrzyć na inne utwory na tym forum, i zkontrastować z moimi, przepaść, a to że pana umysł, nawet w ćwierć nie dorównuje poezji, można się przekonać po komentach.Tak naprawdę prawdziwej poezji mozna się nauczyć na Nieszuflada.pl, gdzie jest naprawdę dobre grono krytyów. no cóż, pan jest jedynym który mi tutaj zawala negatywnymi komentami, i proszę nie mówić że jest pan bardziej doświadczonym odemnie poetom, bo toż pierogi z malinami a teraz argumenty za i przeciw co do wiersza
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 spadają liście złotoczerwone wiatr cicho śpiewa w konarach drzew w parku przy ławce usta zbliżone szalona młodość natury zew promienie słońca tańczą w kałuży podniebnym szlakiem odleciał ptak krwistoczerwoną dałbym ci różę za jeden uśmiech i ust twych smak na przyklad ten, co to ma być, to jest chyba żart?
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 w ciszy dźwięków, tygrys skrada się pośród gęstwiny wypatrując zdobyczy tak ponętnej powabnej wylegującej się na nieskazitelnej miękkości pościeli atak, myśli, zmysłów, pragnień szał, szaleństwo rozpędzonych ciał oddech ponadzmysłowy niewyobrażalny gorąc wnętrzności zachwycające odczucie euforii stan kulminacyjny uderzenia talerzy smyczki skrzypiec jak skrzydła ważki w szybkości dźwięków ponaddźwięcznych (po kilkunastokrotnym przesłuchaniu utworu) to też niw ybitne, i podobne do mojego, a więć proszę sie nie ośmieszać
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 niech pan zwróci uwagę, że większość moich wierszy jest w dziale początkującym, stąd moja świadomość poziomu jaki prezentuje, więc pana podejście w tej sprawie jest zaskakujące, wybiera pan moje wiersze i wrzuca pod swoim? czy to coś zmieni w pańskiej poezji, może tylko poprawi pana pychę p.s wiersz który umieściłeś ten krótki rymowany, proszę przeczytać tytuł i się zastanowić nad zdaniem które pan pod tym wierszem umieścił
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 proszę pana, tutaj nie jest awangarda, poezja współczesna(chodzi mi o dział)jesto dostępna dla każdegi poety, i nikt nie powinnien bronić mi tutaj zamieszczania wierszy, które odziwo są dobre, a są tak skrzęstnie(sam nie wiem czemu- pan jeszcze nie podał żadnego argumentu, mówiącego o kiczowatości tego wiersz, proszę cos zamieśćić alebo jeszczw bardziej się pan ośmieszy, ba ośmieszy, zhańbi moc swego umsłu, i w oczach forumowiczów będzie okazem.
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 A skoro jest już pan przy lekturze moich tworów to niech pan poczyta, może coś się znajdzie w pana guście, niestety ja przejrzałem pana profil, i będę się trzymał postawionej tezy, tezy wręcz fundamentalnej, że na dział dla zaawansowanych poetów jest jeszcze dla pana za wcześnie pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pana, ja wklejam wiersz co miesiąc, najlepsze moje wiersz publikuję na nieszuflada.pl, to że wiersze typu dom, czy cos mi niewychodziły, nie znaczy że jestem niewspółczensyjm,m .
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 nadal pan nie podał argumenty dlaczego wiersz jest zły, proszę
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałem w pierwszym komentarzu, że przybyłem zapomniałem, ponieważ tekst nie wywarł na mnie żadnego wrażenie, był/jest dla mnie obojętny, może szukam czegoś innego w poezji, może inna estetyka mi odpowiada, ale swojego subiektywizmu nie zmienię, może dla pana jest to sumtne i blolesne ale niestety nie przyklasnę pod tym wierszem pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pana, ja wklejam wiersz co miesiąc, najlepsze moje wiersz publikuję na nieszuflada.pl, to że wiersze typu dom, czy cos mi niewychodziły, nie znaczy że jestem niewspółczensyjm,m . to fakt nie neguje pana współczesności tylko przy tym dziale jest jeszcze słowo wprawnych a to zupełnie zmienia postać rzeczy Pan Poeta napisał: "hehe, prosze pana, prosze się nie ośmieszać, nie chcę być wścipski, ale patrząc na pańskie utwory, to tak, tak na poważnie, proszę popatrzyć na inne utwory na tym forum, i zkontrastować z moimi, przepaść, a to że pana umysł, nawet w ćwierć nie dorównuje==> ciekawe dlaczego wać skupia się na autorze a nie na twórczości(można by rzec że pan mnie obraża), to już chyba brak kręgosłupa emocjonalnego, czyli albo brak dojrzałości albo brak dystansu poezji, można się przekonać po komentach.Tak naprawdę prawdziwej poezji mozna się nauczyć na Nieszuflada.pl, gdzie jest naprawdę dobre grono krytyów. ==> a to dobre no cóż, pan jest jedynym który mi tutaj zawala negatywnymi komentami==> czyżby jedynym? Pan Poeta napisał: "proszę pana, tutaj nie jest awangarda, poezja współczesna(chodzi mi o dział)jesto dostępna dla każdegi poety, i nikt nie powinnien bronić mi tutaj zamieszczania wierszy, które odziwo są dobre, a są tak skrzęstnie(sam nie wiem czemu- pan jeszcze nie podał żadnego argumentu, mówiącego o kiczowatości tego wiersz, proszę cos zamieśćić alebo jeszczw bardziej się pan ośmieszy, ba ośmieszy, zhańbi moc swego umsłu, i w oczach forumowiczów będzie okazem." czy ja napisałem choć w jednym komentarzu że pana wiersz jest kiczowaty??? czyżby problemy z czytaniem ze zrozumieniem??? pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pana, ja wklejam wiersz co miesiąc, najlepsze moje wiersz publikuję na nieszuflada.pl, to że wiersze typu dom, czy cos mi niewychodziły, nie znaczy że jestem niewspółczensyjm,m . to fakt nie neguje pana współczesności tylko przy tym dziale jest jeszcze słowo wprawnych a to zupełnie zmienia postać rzeczy Pan Poeta napisał: "hehe, prosze pana, prosze się nie ośmieszać, nie chcę być wścipski, ale patrząc na pańskie utwory, to tak, tak na poważnie, proszę popatrzyć na inne utwory na tym forum, i zkontrastować z moimi, przepaść, a to że pana umysł, nawet w ćwierć nie dorównuje==> ciekawe dlaczego wać skupia się na autorze a nie na twórczości(można by rzec że pan mnie obraża), to już chyba brak kręgosłupa emocjonalnego, czyli albo brak dojrzałości albo brak dystansu poezji, można się przekonać po komentach.Tak naprawdę prawdziwej poezji mozna się nauczyć na Nieszuflada.pl, gdzie jest naprawdę dobre grono krytyów. ==> a to dobre no cóż, pan jest jedynym który mi tutaj zawala negatywnymi komentami==> czyżby jedynym? Pan Poeta napisał: "proszę pana, tutaj nie jest awangarda, poezja współczesna(chodzi mi o dział)jesto dostępna dla każdegi poety, i nikt nie powinnien bronić mi tutaj zamieszczania wierszy, które odziwo są dobre, a są tak skrzęstnie(sam nie wiem czemu- pan jeszcze nie podał żadnego argumentu, mówiącego o kiczowatości tego wiersz, proszę cos zamieśćić alebo jeszczw bardziej się pan ośmieszy, ba ośmieszy, zhańbi moc swego umsłu, i w oczach forumowiczów będzie okazem." czy ja napisałem choć w jednym komentarzu że pana wiersz jest kiczowaty??? czyżby problemy z czytaniem ze zrozumieniem??? pozdrawiam dziękuję i pozdrawiam, poprawię, ale nie zgadzam się tylko z tym że nie mam zdolności na miarę poety, bo to już przeszłem dawno temu i boleśnie
Rekomendowane odpowiedzi