Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ooddaje tego się nie oddaje to jest w sercach :):)
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ooddaje tego się nie oddaje to jest w sercach :):) ja oddaje swój :) pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego się nie oddaje to jest w sercach :):) ja oddaje swój :) pozdr. :(
bajka-bajka Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 w tancu racza sie kobiety, za slowem poety (ów)......hmmmm....moje klimaty......moze tylko rymnelabym troszku.......serdecznosci dla Was ;)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 bajka-bajka zastanawialiśMy się ale czy nie uczyniłoby to wiersza mniej znośnym dla uszu? :)
bajka-bajka Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 ech....dla mnie napewno nie, ale sami wiecie -różne bajki są na świecie ;)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 bajka-bajka wieMy? wieMy! i lubimy
Judyt Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja oddaje swój :) pozdr. :( oduśmiecham się
adam sosna Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 a ja nie mogę się wylogować :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( oduśmiecham się Judyt! Zbieramy uśmiechy.:))))) DziękujeMy.
Rekomendowane odpowiedzi