Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 w prześwitach drzew blaski nieśmiało gładzą korę łamiąc szorstkie cienie ułomnie pustych dni oddychając w próżni wiję powoje w jedną stronę na lewym boku wykuwam cicho prośbami o jutro namaluj swój portret olejem co ufnie przywiera do gruntu jak skała przetrwa wszystko
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 nie rozumiem powiązania tytułu z resztą piękna, które udało Ci się przekazać, jak dla mnie drzewa plus oleje plus nastrój, troche delikatności, której nigdy za dużo, to tyle idę na remont pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Judyt! Rozumiem - tytuł do remontu? Dzięki ,przemyślę.Uuuściski.
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy do remontu :) możesz i zostawić, ale jakoś się mi nie skleiło, a to dodam puste i próżnia czy to nie to samo? pozdrawiam Cię
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Judyt! Nie, nie to samo. W pustym pomieszczeniu możesz oddychać, w próżni ...? pozdro.
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w próżni można się zawieścić a nigdy tam nie byłam raczej pozdrawiam
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teoretycznie -tak, ale niekoniecznie:)) ..... byłam. Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 w prześwitach drzew blaski nieśmiało gładzą korę łamiąc szorstkie cienie Marlett, ta fraza jest - dla mnie conajmniej dziwna, pomyśl czy puste może być ułomne?ułomnie pustych dni reszta super! dziobaski od staski;)))
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 w prześwitach drzew blaski nieśmiało gładzą korę łamiąc szorstkie cienie ułomnych dni w próżni cicho wiję oddechy prośbami o jutro namaluj swój portret olejem co ufnie przywiera do gruntu jak skała przetrwa wszystko ////// stara dobra bądź nie dobra kosmetyka może dająca większy zakres myśli może nie wieczności.
adam sosna Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 ja to widzę jak widzę to i czuję i... :)
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! a gdybym napisała; ''dziwnie pustych dni''- hmmm czy to nie byłoby dziwne? Dla mnie dzień nie jest pusty chociażby dlatego ,że oddycham ...a jeśli oddychać trudno? Dzięki za uwagi i pochwały. Uśmiechy do Marletty.:)))
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku! Powarsztatuję jeszcze -przemyślę. Dzięki za uwagi.Radości.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i tym mnie pocieszasz:)) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teoretycznie -tak, ale niekoniecznie:)) ..... byłam. Uśmiechu. zawieszam się, wzajemnie
IN Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! ta strofa jest wyśmienita całość super :)))
Marlett Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! ta strofa jest wyśmienita całość super :))) INko! Dobry grunt to podstawa he! Dziękuję.Serdeczności:))))
Rekomendowane odpowiedzi