zak stanisława Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 a lato długim krokiem oddala sięgdy słowo nas mija w przeciągu minuty. zatrzymać należy pociąg do uzależnień po każdym odjeździe noce są dłuższe dni rosną szumiąc świercznie przyciskam nos do omdlałej szyby zaparowane szerokie pole do popisu dla wron srających na młode drzewa oczekujące na oświecenie przynajmniej jednego słowa w powrotach drzwi na oścież wyczekują spełnienia i wszystko jest jak powinno działka dobrze uprawiona wyda owoc godny oczekiwań os które na werandzie obsiadły dojrzałe winogrona im też coś się należy do następnego razu
Ewa_Kos Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu w duecie?
IN Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ja wybaczam! oczywiście podoba mi się, ale uważniej poczytam jutro półprzytomnym okiem wypatrzyłam ościerze - jeśli to od ościeżnicy to optuję za "ż" ;) oczekiwanie - wyczekuje - oczekiwań (może tu by coś podmienić) buźka! :)))
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 he he zatkał się komp i wyjszło 2x a to numer!!!!he he ale cóz tak to już w zyciu bywa że człek chce w komplecie latać po świecie..... sorrry mili moi.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Stani! Piękny klimat wiersza, nostalgia. na werandzie obsiadły dojrzałe winogrona im też coś się należy do następnego razu oj, należy należy:)) PozdrawiaMy.
adam sosna Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 mam osobistą uwagę (nudny ale konsekwentny) dni szumią oczywiście sosnowo!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie a skąd u mnie ten świerk? już wiem, sosny szumią wesoło, świerki smętnie... Sosen juz wiesz? cmook
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tak osom się należy -i winogronom też- coś od zycia uściski duecie!w pojedynkę ślę!
Rekomendowane odpowiedzi