Fagot Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Iluminacja spłynęła Czarną Hańczą, w jej ramionach tak naturalnie koił słodki zapach ciszy, gdy zapomnienie mieniąc się wszelką zielenią, zdradzało z rzadka czerwień i purpurę swoich sekretów. I nie zapomnę, jak czas z zawodu paralityk udał się na niewielką drzemkę… Dostałem naparstek TAK ! Ty też czytałaś Piotrusia Pana
zak stanisława Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Fagocie i dalej nie wiem po ci ten naparstek;))) ale co tam, plusuję...z pozdrowieniami / ES
Lady Aj Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Czy można być paralitykiem z zawodu? :) Ogólnie bardzo mi się podoba. Może przydałoby trochę popracować nad pointą, bo jak dla mnie jest jakby trochę bez wyrazu, ale co kto lubi, pewnie się czepiam.. Fajny wiersz. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Podczymuję zdanie i oczywiście bardzo mi się podoba; Pozdrawiam z dużym plusem:))) EK
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za plusa :-) a co do naparstka też czasem się zastanawiam :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się akurat pointa podoba :-) ale mogę nie być obiektywny :-) A czy paralityk z zawodu no może człowiek nie ale czas w najlepszym przypadku ma ADHD więc czemu nie :-) Cieszę się bardzo, że wiersz przypadł do gustu :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie niezmiernie twoja stałość w poglądach :-) Dzięki za odwiedziny i zapraszam ponownie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi