Judyt Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ze szczyptą uczuć emocji i sznurka paciorków zajrzeć możesz wziąć połamane uszy jedno oko z guzikiem samotności śliny łyk dwa ogórki z sandałem wybierzesz tylko ostrożnie bo niewiadomo co jeszcze sięgając tam znajdziesz chociaż ryby lubią pod prąd czy trochę to zbyt dużo * zawartość myślowa zmienna 26.08.07r.
Marlett Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Judyt! chociaż ryby lubią pod prąd czy trochę to zbyt dużo Dla mnie doskonała pointa. ...i plus za wiersz. Serdeczności.
HAYQ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Pamiętam z W. - ode mnie też plus. Co do ryb, niedawno wróciłem z Mazur - pełny szacunek... nie biorą nadal ;)) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 serdecznie dziękuję Marllet : cieszę się HAYQ: może dlatego, że z prądem:) za pamięć kłaniam się Przemądrzała Lala: nie jestem pewna co do abstrakcji :) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Dla mnie druga strofa robi za "kluczyk" - tyle różności:))) Pozdrawiam z plusem:))) Serdeczności! EK
Judyt Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ewa:) dzięki że wpadłaś i do mnie ano tak powrzucałam dzie wuszko: w worku jak w worku, jak chcesz to poukładaj:) bardzo dobra syngaturka, pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ryby lubią pod prąd i ja :)
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) o Adam bo Adam :) dzięki za przeczytanie, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie miło Cię gościć re: cieszę się
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dobra pointa, niezły wiersz, więc + zostawiam. Pozdrawiam
IN Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 nieźle upakowałaś ten worek ;) :)))
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Fagocie, również pozdrawiam
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano trochę tylko, więcej nie chciało wejść :) pozdr.
BARBARA_JANAS Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 odrobina haosu i już mi się podoba. poz.
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Barbaro powitać, nie poprawiam, ułoży się, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi