Pan poeta Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --------------dwa pierwsze wersy i dwa ostatnie nie współgrają ze sobę, i zbyt proste jak na puentę jednym słowem, słabo)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --------------dwa pierwsze wersy i dwa ostatnie nie współgrają ze sobę, i zbyt proste jak na puentę jednym słowem, słabo) Pana uwagi uważą się do środka o nazwie synestezja. Mówi pan o moich rozmowach z T. Romanem???
Pan poeta Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 nie, te uwagi są zupełnie poparte argumentami, jak można pisać zapach piwnych oczu, to jest przecież kicz nad kiczem, bez odbioru krzysztofie, czeka cię, jak to nazwałeś, "żłobek poezji współczesnej",
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdź znaczenie słowa synestezja, to zrozumiesz, Tomaszu romanie.
Pan poeta Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 krzysztofie, ja odczówam czytając ten wiersz tylko nowe jak dla mnie emocje, i to bardzo negatywne, nie, nie używamy innych zmysłów krzysztofie w opisie np: oczu i węch, bowiem jest to już bardzo wyeksploatowane przez innych twórców, cóż, jeśli istnieje taki środek, to znaczy że jego zastosowanie powinno bardzo wpływać na czytelnika, ale twoje syntezje są na miarę dziecka z podstawówki, mogę dać takie syntezje i też to ma być dobrze? np;wódkowy zapach oczu, kasztanowy zapach oczu, , wiedz iż teraz poezja idzie w kierunku prozy, a więc takie syntezje są używane żadko albo wcale, a jęśli są to bardzo przemyślane i zaskakujące, a u ciebie takiem stylem ,przynajmniej w moim odczuciu nigdzie nie dojdziesz, powtarzam w moim odczuciu!pewnie masz sporą grupkę fanów, ale powtarzam się, poezja idzie w kierunku prozy!(mam mało czasu i szybko pisząc nie zwracam uwagi na język i sens, więc za wszystkie pomyłki przeprasza-i nie jest o alibi do nielogicznego myślenia): pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mylisz się, sądząc tak o poezji. W ogóle nie oceniam wagi merytorycznej tekstu pełnego byków - to dopiero odstrasza. Dzięki Tobie cięszę się, że już szkoła i będę miał mniej wolnego czasu...
Pan poeta Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 mylę się, watpię, raczej świadomię świetlaną prawdę, i nic tego nie zakryje, nawet takie błaznowskie mowienie żiż mylę się co do poezji którą znam jak własną dupe nara, szkola1
Pan poeta Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 mylę się, watpię, raczej świadomię świetlaną prawdę, i nic tego nie zakryje, nawet takie błaznowskie mowienie żiż mylę się co do poezji którą znam jak własną dupe nara, szkola1
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wulgaryzm. Dla mnie mniam! Zgłoszę na pewno:) Śpij dobrze, Romku. Aha, polecam pkt. 9 Zasad w Regulaminie.
Pan poeta Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 śpię):tam też jest napisane że gdy kogoś się obraża, a nie jakąś wadę, patrzcie forumowicze, jak krzysztof meler nie umie się bronić przed własnym kiczem(:
Rekomendowane odpowiedzi