rybka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 przed snem składam życie w palcach jak papierowy samolot odprawiam regularne modły rano wbijam zęby w twój chleb sypię sól przekleństwa strach nie pozwala odejść od stołu
ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 niby ok. ale brakuje mi tu czegoś, czegoś co wyróżni ten wiersz od setek innych, podobnych. ale próbuj, powodzenia:) pozdrawiam
IN Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 hmm... myślę dokładnie tak jak Anka :)
wypłosz pospolity Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 czy ktoś Cię maltretuje? bo wiersz mnie bardzo.. pozdr w.p.
rybka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 dziekuje za komentarze. w.p: rybki nie są z natury agresywne, widzę jednak że wiersz ma moc, której się nie spodziewałam...:) nie wiem jak zrozumiałeś mój wiersz, może zbytnio skupiłeś się na znalezieniu powodu, do złośliwego komentarza?istnieje spory rozdźwięk miedzy Twoim pytaniem, a tym co mi sie wydaje, że w wierszu zawarłam.
były__premier Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 jak wusz, ale raczej kiepsko, jak mam być uczciwym:P
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Cóż... widzę, że każdy na swój sposób widzi to, co chce zobaczyć. Dla mnie, zawarte jest w wierszu znacznie więcej, niż tylko sól przekleństwa. Ode mnie plus. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi