Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 do ciebie jednym słowem blisko byle przejść jeszcze jeden sen niewiele już znaczy łamana cisza na wydmach jest umówione miejsce spotkania przed wachtą kotwiczną bezpieczny postój wyrywa zaczepy w górę słońce tylko dla nas się spieszy
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jest miejsce spotkania przed -tak to bym zapisała, ale zakochanie wie lepiej, pozdrawiam
IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 mam ochotę trochę tutaj nabroić tylko że blondynka kiepsko jest obeznana z żeglarstwem ;) pierwszą strofkę prawdę mówiąc już kupiłam :)))
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Troszkę jednak zmieniłam. Dzięki za bycie u mnie. Radości.
Jemall Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Tak się zastanowiłem nad zaczepami wyrywanymi "w górę", twardo brzmi dwa razy r, a reszta taka miękka i płynna; na tak. :)
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Peelka już nabroiła:)) Jeśli bierzesz pierwszą to i tak się cieszę. Sredeczności.
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jemell! Wyrywanie nie jest łatwe, a zaczepy mocne i duże. Mam nadzieję ,że pointa łagodzi. Dzięki wielkie. Uśmiechu.
Jemall Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 To tylko pogratulować peelce :)
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Troszkę jednak zmieniłam. Dzięki za bycie u mnie. Radości. kiedy mogę to jestem pozdr. wzajem
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 do ciebie jednym słowem blisko byle przejść jeszcze jeden sen niewiele już znaczy łamana cisza * Marlett, tylko to.... cmokEs
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre i tyle:))) CmokaM.
IN Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Marlett, zapomniałabym - do pierwszej strofki dorzucam płentę :)))
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jemell! Dzięki , dzięki:)) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! To mnie wielce ucieszasz, bo pointa jest prawdziwa i bardzo ważna:)) Radości.
Marlett Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Troszkę jednak zmieniłam. Dzięki za bycie u mnie. Radości. kiedy mogę to jestem pozdr. wzajem Dzięki Judytko!
Judyt Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy mogę to jestem pozdr. wzajem Dzięki Judytko! Proszę
Rekomendowane odpowiedzi