Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zawija swoje rogi na cztery widzenia siebie może cieplej jest gdy głowa boli tylko przytula gdy śnisz nocą a wstając dostrzegam to samo jakby koszmar w lekkim niedospaniu niedociągnięć kilka mimo lewej dłoni ciepłej prawa wciąż zimna 31.08.07r.
IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się hej, :)))
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Judyt! Dla mnie wiersz wieloznaczny - i dobrze. Tę strofę wybrałam dla siebie:))) przytula gdy śnisz nocą a wstając dostrzegam to samo jakby koszmar ''a'' nie wydaje się być potrzebne. Serdeczności.
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 In: dziękuję jeśli można Marlett: jeśli chcesz to bierz,(hmm) nocą (a) wstając bo następny dzień, i naprawdę z kocem pozdr. Was
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Judyt! Powtrącam się ,ale nie musisz zmieniać. przytula gdy śnisz nocą wstając dostrzegam to samo jakby koszmar hej!
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtrącaj się ile wlezie, bo możesz koc i tak nic nie powie, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtrącaj się ile wlezie, bo możesz koc i tak nic nie powie, pozdrawiam Koc - r.m. - ot koc. Radości.
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtrącaj się ile wlezie, bo możesz koc i tak nic nie powie, pozdrawiam Koc - r.m. - ot koc. Radości. co racja to racja ciepły jest, dzięki za ponowne Twoje słowo, tylko, że to nie jego, wzajemnie życząc pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 już jestem chwila , chwila - myślałem, że "Koc" to jakas figura metaforyczna a tu kawa... potem pogłówkuję, ale narazie tylko tyle, że tytuł trzeba będzie wymazać i inny wstawić ;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 w lekkim niedospaniu niedociągnięć kilka mimo lewej dłoni ciepłej prawa wciąż zimna * supe\r
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność egzegeto kawa? nie widziałam jej, a propo kobiety dojrzałej to w warkoczykach by nie była czasem,wracaj kiedy chcesz, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu nie wiem czy tak super z tymi dłońmi, bo stale jedna zimna, pozdrawiam lewą
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 macham oboma, lewa juz zdrowa!!!!!
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uciesznie:) widzę Cię Stasiu, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi