kaja-maja28 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Długa jest droga przede mną Nie wiem,czy znajdę jej kres? Nie zawsze jest gładka i prosta Zakrętów ma wiele też Choć droga jest bez końca Pozornie bez znaczenia Nie wiem,czy mam powód Ażeby jej nie zmienić Każda droga daleka Do celu zaprowadzi mnie Żeby być bliżej Nieba Bym mogła marzyć i śnić ---------- Czasami los człowieka Różnie toczy się Czasami dziwnymi Drogami chodzi się Idzie się otwarcie Idzie się skrycie Zawsze się idzie świadomie Ja idę,gdzie idę...
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 puenta dobra kaju maju, droga wędrowca zawsze, z formą bym pokombinowała. pozdr.
kaja-maja28 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 mariannoja-jak potrafisz:) Judyt myślę,że w ostatniej zwrotce jeszcze pomyślę Dziękuję za komentarze Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Dzie wuszka,może dla Ciebie dla mnie nie:) Dzięki za wgląd Pozdrawiam milutko
ksiazkowy mol Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 melodyjny , na + pozdrawiam jola :)
kaja-maja28 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Dziekuję Jolu,że się podoba wiersz Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi