jasna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 długi rejs po zejściu z pokładu ruchomy brzeg _________ długi spływ po wyjściu z kajaka wciąż wiosłuję _________ spływ kajakowy nadal kołyszę się na brzegu
Rafał_Leniar Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... :) Ja lubię na przykład knajpy w łódkach... Można tam nieźle "wypłynąć" w niesamowity rejs, a po zejściu z pokładu - brzeg wydaje się bardzo ruchomy, hi xD Podobają mi się te utwory. Pozdrawiam.
Jemall Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po przeczytaniu trzech kolejnych nadal faluję
jasna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... :) Ja lubię na przykład knajpy w łódkach... Można tam nieźle "odpłynąć" w niesamowity rejs, a po zejściu z pokładu - brzeg wydaje się bardzo ruchomy, hi xD Podobają mi się te utwory. Pozdrawiam. Takie wrażenia są mi obce ale wydaje mi się, że po wyjściu z każdej knajpki ląd może być ruchomy ;-))) Dzięki. Też pozdrawiam. Bujasz! :-D))
Jemall Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bujany fotel pośród obłoków twarz kapitana ;)
jasna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :-) Jak się okazuje, z pozycji bujanego fotela można zobaczyć nawet i twarz kapitana, jeśli odpowiednio przymknie się oczy ;-))
Rekomendowane odpowiedzi