Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ze szczyptą uczuć emocji i sznurka paciorków zajrzeć możesz wziąć połamane uszy jedno oko z guzikiem samotności śliny łyk dwa ogórki z sandałem wybierzesz tylko ostrożnie bo niewiadomo co jeszcze sięgając tam znajdziesz chociaż ryby lubią pod prąd czy trochę to zbyt dużo * zawartość myślowa zmienna nie wiem czy z rybami nie przegięłam 26.08.07r.
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Judyt! zaglądnąć możesz a gdyby - zajrzeć możesz PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK!
HAYQ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie tam... małe zmiany "techniczne". A wiersz mi się podoba :) Pozdrawiamze szczyptą uczuć emocji i sznurka paciorków możesz zajrzeć wziąć połamane uszy jedno oko z guzikiem samotności łyk śliny dwa ogórki z sandałem wybierzesz tylko ostrożnie bo nie wiadomo co jeszcze sięgając tam znajdziesz chociaż ryby lubią pod prąd czy to zbyt dużo
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie tam... małe zmiany "techniczne". A wiersz mi się podoba :) Pozdrawiam dzięki serdeczne HAYQ, że jesteś :) może zostawię-ryby, albo samo-trochę, cały czas mi się miesza, przyda się, pozdrawiam nocnie
HAYQ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie ma za co - zajrzyj na priv.
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ah tak omyłka z wziąć, pozdrawiam
szara myszka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 chyba coś utyka a może szara nie chwyta? czytam tak - szczypta sznurka paciorków i nie rozumiem pani Judyto o co chodzi z tymi paciorkami? - szara pozdrawia
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie-Pani, nie rozumiem szara myszko Twojego pytania, to pewnie różaniec, pozdr.również
Rekomendowane odpowiedzi