Skałosz Złotawy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie mijaj mnie Nie mijaj Mówisz mi Moja Miła Liczy się każda chwila Liczy się gest I słowo I cisza Stój przy mnie Sekundy w lata Przeliczaj Nie mijam Cię Nie mijam Odpowiem Moja Miła Nasza jest każda chwila Nasz każdy oddech I dotyk I bycie Stój przy mnie Godziny, miesiące Życie
Karmenka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Podoba mi się. Proste, ale ma cos w sobie:)
Nessa Isilra Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tu nawet nie ma co poprawiać. Przydałby się kapitalny remont, a może raczej zburzyć? Sama nie wiem...z dygnięciem Nessa:)
Joanna G rabowska Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Czy miłość nie jest piękna? Bliskość drugiego człowieka jest nam naprawdę potrzebna i to trwanie , wspólne trwanie. Bardzo ładnie:) Liczy się kazda chwila, każdy gest... naprwdę prawdziwe.
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Też sądzę,że miłość jest piękna,zwłaszcza gdy jest wzajemna Ładny wiersz'Nie mijaj jej Nie mijaj go' Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi