jasna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 powrót z urlopu w pasku do spodni kolejna dziurka
Waldemar Talar Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko pozazdrościć takiego urlopu. pozdrawiam Waldemar
Fanaberka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne!!. Jasna wróciła znad morza (rybki mniam) Fajne, jak zwykle :-)
jasna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne!!. Jasna wróciła znad morza (rybki mniam) Fajne, jak zwykle :-) Jejuu Fanaberko! Teraz Cię poznaję. Zawsze byłaś przede mną w kolejce po ryby. ;-)) Dziękuję i buźka za pochwałę, jasna :-)) To pierwszy urlop od kilku lat. Zresztą dużą niedowagę miałam. Dziękuję i pozdrawiam, jasna :-))
Boskie Kalosze Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dopiero teraz rozumiem w pełni "powrót z biwaku" ("jakaż przestronna moja kawalerka") ;-) Pozdrawiam.
jasna Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cha-cha-chaa! Robię co mogę, by zrzucić te dwa kilogramy, bo ponoć wąskie drzwi do raju ;-))
Orston Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mam na oku super górkę, a wiem, że znasz sposób,w jaki możesz ją wykorzystać, żeby te 20 kg stracić. :)))
HAYQ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ładne haiku i nawet z ciekawą puentą. Tylko jedno zastrzeżenie - dziurki robi się raczej, kiedy się chudnie :) Pozdrawiam
jasna Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sie wie, je ;-) dzięki. Mówią, że zero to pestka, a jednak mi dołożyłeś ;-)) Rozejrzę się też za śliwką ;-)) Z górki skorzystam, nawet zimą :-))) Bardzo mi miło, że o niej pamiętałeś. Naprawdę. HAYQ, dla Ciebie zacisnę mocniej pasek ;-)) Dziękuję Wam, jasna :-))
Niewierny Tomasz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)fajne "do" czy "od" spodni? pozdrawiam
jasna Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)fajne "do" czy "od" spodni? pozdrawiam Witam Cię Tomku :-))) Ależ się cieszę, że zajrzałeś. Koniecznie muszę sprawdzić ale pewna jestem, że dziurka jest od klucza. Może w pasku też tak działa? Pozdrawiam Cię, jasna :-))) P.S. Sprawdziłam - do spodni.
Rekomendowane odpowiedzi