Katarzyna Leoniewska Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Cóż począć z nadzieją która nakazuje wierzyć w duchy odcień zieleni jest bez znaczenia nie mamy kredek z tysiąca i jednej nocy zabraniam ci wróżyć z dmuchawców (znów zapomniałam ze wcale nie chcesz) składam szkielety skrzydeł bluzkę z nadrukiem japońskiego drzeworytu wolę kwitnące wiśnie od herbacianych róż? duszno mi we wspomnieniach opieram brodę o mgłę nie wypada nawet łyżeczka zwija się w herbacie bez znieczulenia od wrzątku i po cholerę zaparzałam zieloną przecież nie obiecywałaś podróży na Wschód
Anna Siedem Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kasiu dla mnie bomba, podoba się, zwłaszcza: "nawet łyżeczka zwija się w herbacie bez znieczulenia od wrzątku" trafione, zatopione. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Kasiu! Bardzo udany wiersz. duszno mi we wspomnieniach opieram brodę o mgłę nie wypada Serdeczności.
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 coś w tym jest.. zaglądnę później pozdr w.p.
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 duszno mi we wspomnieniach opieram brodę o mgłę nie wypada-----------he he Cóż począć z nadzieją która nakazuje wierzyć w duchy odcień zieleni jest bez znaczenia nie mamy kredek z tysiąca i jednej nocy-------nie rozumiem tego zabiegu..... reszta na poziomie, pozdr ES
Rekomendowane odpowiedzi