Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pełny pozamykanych drzwi że szarpniesz za klamkę to cały leci na głowę i rozlatuje na pokoje z którymi ta sama trudność gdy do ścian się dostajesz cegła przy cegle – okna nie ma przez które mógłbyś złapać powietrze zagracony miał wdychasz zjadasz przez palce przesączasz czasu mrowie jak ciarki po plecach lub nogi zdrętwiałe wciąż pełny dom a ty na zewnątrz
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wezmę ze sobą:) serdecznie pozdrawiam anka
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno - dziekuję serdeczne pozdrówko W_A_R
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny... Ja kocham abstrakcję... a ten wiersz skojarzył mi się z piękną abstrakcją... bynajmniej nie bez sensu. :) Ale z drugiej strony nie ma nic z abstrakcją wspólnego. Ja ten wiersz z czystym sumieniem wpuszczam do mojego domu(ulubione). :)
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - Annabel - puk, puk - to nie abstrakcja - jakiś sens - jakaś prawda - w tym co napisałem istnieje serdeczne pozdrówko W_A_R ps. Annabel - te puk, puk to nie w czoło i nie do Twych drzwi - sam się obstukuję czy jeszcze jestem
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hi Adam! nie bede zadawac ci klopotliwych pytan,powiem tylko ze bardzo czuje ten wiersz jestes mistrzem gry slow....ukradne ci go pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo mi się spodobał... naprawdę bardzo, także kradne Pański wiersz:) pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie WAR! (wybacz Witku, ale jak tak zaczynam, to lepiej mi pisać - może zostać? - bez urazy...) Zgrabny ten zapisek - dla mnie - snu. Z koszmarną akcją niedorzeczności, miemożliwości i braku tchu. Miewam czasem takie - choć na inny temat. Pomyślałbym czy na wstępie nie brzmiałoby lepiej "pełen". I może "mrowie czasu" bym próbował odrealnić, bo to prawie codzienny zbitek frazeologiczny, a ten sen - niecodzienny... Pozdrawiam (jawnie - nie sennie).
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ ja wiem że to nie abstrakcja, tak też napisałam w komentarzu po prostu w trakcie czytania w moim umyśle powstał obraz, który namalowany przez artystę zrobiłby fururę ja wiem że w tym wierszu jest sens, widzę go bardzo wyraźnie i ani chwilę nie pomyślałam że go nie ma, może to nieporozumienie jest skutkiem nadawania na innych falach ;) mam nadzieję, że twoje badania (czy jeszcze jesteś) wypadły pomyślnie nie jestem egoistką, ale chciałabym przeczytać jeszcze choć ze 100 twoich wierszy :) słonecznie pozdrawiam
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i cóż mogę dodać - pewnie kiedyś przeczytasz - tylko nie chcę robić Ci nadziei serdeczne pozdrówko W_A_R
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no Witku przy przedostatnich wersach niemal tchu mi brakło a potem się okazało, żeśmy na zewnątrz :) tzn peel. hmmmm ciekawie opisany "dom"...podoba mi się. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi