IN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 siedzę i myślę o czym? o bzdurach nie szukam rymów (choć rym też bzdura) sam mnie dopada gdy mu się nudzi gdy myśl go trąci tak wiersz się budzi słowo po słowie spod pióra ucieka choć nie chcę pisać niebieska rzeka głupot powodzią kartkę zalewa gdy potem czytam z zachwytu… ziewam wiersz… owszem - piękny czyż jego wina że się biedaczek kupy nie trzyma? ;)
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 he he , INko, jednak rzucasz sie na kartkę, rymy tworzą się same, i dobrze bo wierszyk lekki i przyjemny, fajnie się czyta problem "non poetica" mnie tyczy.....beskładna jakoś jestem ostatnio, cmokeS
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kupy? ;) ciekawe co by powiedział oyey chyba nawet się domyślam ;) :)))
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taś, taś.... Sosenko - wróć ;)))
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wygląda na to, że znowu bredzi mi się z niewyspania odnowiłam romans z laptopem i zasuwam jak mrówka... jak całe mrowisko ;) "non poetica"? - no problem! mnie nie dotyczy bom niepoetka a rymy się klepią.... choć obiecywałam nie klepać! http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=59019 - cmok, cmok, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 słowa się klepią niby bez sensu o nocy, mrówkach i drzwiach kredensu kleją się usta palce śmigają po klawiaturce plan układają lecz czy jest ważna wiersza idea motyw to przecież nie orchidea kwiatek przed którym nie każdy klęczy piękno nie zawsze w kolorach tęczy
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja wersja zdecydowanie lepsza hej, :)))
Rekomendowane odpowiedzi