egzegeta Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 na sygnale karetka przepędza na boki ciarki życie jeszcze trwa a doktorzy na sorze w roli pana boga – nie ma sensu przedłużać cierpienia -2 sierpnia 2007
Marlett Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Egzegeto! Lekarze to też ludzie. Przedłużyć życie -w tym jest sens. Serdeczności.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Egze, zgrabnie to ująłeś, ale żaden dobry lekarz tak nie rozumuje. A ty przecież nie chciałeś pisać o złych lekarzach jeno o ludzkim życiu. Pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 na sygnale karetka przepędza na boki ciarki życie jeszcze trwa lecz doktorzy na sorze w roli pana boga – nie ma sensu przedłużać cierpienia - * smutne że coraz wiecej ludzi miema się bogami, nawet dekalog wymyślają pod swoje potrzeby... cmokeS Egze.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heh, nie pomyślałem od tej strony. Wycofuję się z poprzedniego komentarza, wszystko jest na swoim miejscu. Pozdrawiam, winszuję:)
Judyt Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 cierpienie zawsze trwa byleby razem pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko ja o tych, co to mutantami są lekarzy tych prawdziwych hipokratesowskich :) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu i znów w głębokim ukłonie przed Tobą. Przyjąłem Twoją dobrą podpowiedź i dziękuję :)
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heh, nie pomyślałem od tej strony. Wycofuję się z poprzedniego komentarza, wszystko jest na swoim miejscu. Pozdrawiam, winszuję:) Bartoszu Tobie też dzięki za słowa komentujące. Tak, to jest myśl zwersowana o zwolennikach eutanazji w białych kitlach. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem takowej, choć z drugiej strony uważam, że każdy ma pełne prawo decydować o swoim życiu. Problem znany mi wyjątkowo dobrze z autopsji. Pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasieńko czy ono zawsze trwa, tego to ja nie wiem, chyba nie ale jeśli już - to zdecydowanie lepiej razem :) Dziękuję Ci i pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 mnie lekarz w szpitalu nocą przekonywał, że bogiem nie jest potem płakał rankiem musiał powiedzieć dzieciom, że ich matka zmarła mówił, że na studiach uczą, jak nie okazywać słabości :(
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam to, że ich na studiach uczą, aby byli twardzi to chyba dobrze w tym zawodzie i nie tylko w tym, tylko żeby to serce w środku normalnie funkcjonowało. Temat nie letki i trza by tu coś w szkle między nami postawić, może doszlibyśmy do .... :))
Czarna Perła Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 nic dodać, nic ująć.... :) zapada w pamięć cz.p.
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic dodać, nic ująć - no chyba na to wychodzi a jeśli jeszcze zapada w pamięć, to :)) Miło mi i pozdrawiam Drogocenną Czarną :)
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko ja o tych, co to mutantami są lekarzy tych prawdziwych hipokratesowskich :) Pozdrawiam Wiktorze! ...i co raz ich mniej, niestety. Serdeczności.
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety, ale gdzie trza tam Wiktor czuwa :) :)
Judyt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasieńko czy ono zawsze trwa, tego to ja nie wiem, chyba nie ale jeśli już - to zdecydowanie lepiej razem :) Dziękuję Ci i pozdrawiam proszę, zawsze, a zawsze się zapomina, a razem może być różne, pozdr. również Wiktorze
IN Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 bardzo wymowne trudno komentować może wymieniłabym "lecz doktorzy..." na "a doktorzy..."? :)))
egzegeta Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko poprawiłem na "a" Dziękuję :)
PannaBeata Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ostry..Po tych aferach cielesnych w NFZ to cakiem mozliwy przekaz:( pozdrawiam B.
Rekomendowane odpowiedzi