zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 darowałam siebie doprowadził do granic w zmaganiu szczyt
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witajcie po dłuuugiej przerwie, wrzuciłam stary wiersz z warsztatu, cobyście nie zapomnieli o mnie, bo nie mam czasu na tworzenie nowego.... pozdrawiam wszystkich gorąco, tradycyjnie - cmokeS
IN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. haikuku, czy seppuku ? ;) osobiście (;) z japonistyki najbardziej odpowiada mi feng shui i bonsai niepokojący jest ten szczyt - dwuznaczny spełnienie, czy może kres? nie pytam, każdy przeczyta po swojemu ;) cmoook, jak się pozbędę knebla, to Ci cosik szraibnę ;) :)))
egzegeta Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witaj Stasiu bardzom stęsknion za Tobą miniatura zapamiętana przeze mnie dokładnie, dlatego nie będę się powtarzał. Tematyka - jak najbardziej, forma też, no i to zmyślne zazębienie między wersami :) Pozdrawiam wyjątkowo serdecznie
allena Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ostatni wers "szczyt w zmaganiu" inwersja zbyteczna i tak wiadomo w czym rzecz:) A.
adam sosna Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 pewnie mam nie całkiem równo pod sufitem zapytam - co to jest inwersja? czy to jest tak jak mówił dziadek? dla mnie pięknie "szczyt w zmaganiu" czy ? "w zmaganiu szczyt"
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ostatni wers mnie przekonał. tylko czy: jego głupoty, jej cierpliwości, czy szczyt szczytów:) fajne. pozdrawiam Lenka
Mr.Suicide Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 darowałam siebie doprowadził do granic w zmaganiu szczyt ciekawa miniatura. zgrabna przerzutnia w pierwszym wersie. nadaj dwuznaczności i w końcu nie wiadomo czy peel darował siebie czy człowiek dla peela bliski wykończył się podczas starań o peela. a może to właśnie peel przez oddanie i starania doprowadza siebie do granic możliwości. może razem udaje im się osiągnąć supremum, jeno w pozytywnym tego słowa znaczeniu. ciekawe. nasuwa dużo możliwości do inetrpretacji. plus. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 kochani, dzięki za zajrzysko i fajne interpretacje, sorki że tak beosobowo, ale cóż nie jestem panią siebie(ostatnio) miłego czasu! wszystkim cmokeS
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zaś tu widzę erotyk... Rzeczywiście ciekawe. Daje pole do interpretacji. Zazębienie na końcu jest super. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Stasiu! Ładna mini, a treści wiele i mnogość interpretacji. A szczyty są potrzebne tak samo jak doliny:))) Radości.
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witaj Stasieńko A ja bym sobie życzyła więcej szczegółów, bo erotycznie ciekawe jest to Twoje maleństwo, pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dzięki, dzięki kochani, erotyk jak zycie, nie popracujesz nie smakujesz.... ;))) miłych snów kochani!
Ewa_Kos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja na to HA! z jednym plusem, boć to maleństwo:)+ Kosy witają i cmokesują:) :)
Miłka Maj Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a ja na to:scytowanie podaruj do grani- cy doprowadzis? ;p ino sybko do nas wracaj Stasiu buziole/V.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Fajnie, fajnie (krótki tekścik - krótka opinia;) Ale oczywista życzę więcej weny (tzn. na dłuższą formę;) Papap
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Izuniu, jakże miło, rady usłucham, ino co niektóre ciut za pozno,(granice) ale ze szczytu nie dam się zepchnąć, o nie! he he ściskam mocno!!!! cmokeS
Pancolek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Boże, znowu erotyk... ciężko się przyznać, ale ja nie w temacie... oby to się nie wydało ;)) Pozdrawiam serdecznie Panią Stasię! Pancolek
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaki erotyk, coś ty Pancolku? chleba masz mało? to o żYCIU!!!!!!!! chłopie o Zyciu!!!!!;))) hehe dzięki za pozdówka!! odpozdrawiam sedecznie!
Pancolek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaki erotyk, coś ty Pancolku? chleba masz mało? to o żYCIU!!!!!!!! chłopie o Zyciu!!!!!;))) hehe dzięki za pozdówka!! odpozdrawiam sedecznie! Alem wpadł jak śliwka w kompot. Może faktycznie tego chleba brakuje ;)) Przepraszam za mylną interpretację i dziękuję za odpozdrowienia ;)
Rekomendowane odpowiedzi