Tali Maciej Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 kreślę kształty twojej twarzy okrąg oka blask witraży cienkim cieniem kontur brwi henny połysk włos się lśni a już widzę fizjonomię myśli łapię słowa gonię chwytam zdania wręcz gotowe ile jeszcze wciąż się głowi- ę smak pozostał na mych ustach a w literach treść wyłuszczam bardzo chciałbym w wiersz cię zmieścić i cię całą wierszem pieścić na papierze w tym zeszycie obraz twój i nasze życie
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tak kiepsko? :/ Rymowane teksty opowiadające o czyimś ckliwym uczuciu naprawdę nie wychodzą za dobrze... Pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Aha - czekam na tego Asa. Mógłbyś go wyciągnąć, bo nie wiem, w czym on tkwi? Czyżby to jakaś parodia była? Parodia pracy twórczej poety zdolnego tylko i wyłącznie do wychwalania piękna swojej wybranki?
Tali Maciej Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 no właśnie to był wiersz dedykowany i powinien zostać tylko dla mojej... podpowiedzią jest środkowa strofka z niej wychodzi as rymy w tym wierszu są zasłoną dymną odwracają uwagę od powiedzmy ukrytego zdania które się układa jak się inaczej spojrzy na tekst pozdrawiam
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ach, no tak... Już wiem :) Gdybym był Twoją dziewczyną, to może by mi się ten tekścik spodobał. Bo taki infantylny i milusi. Ale nią nie jestem. Minus :(
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja ta za tego asa plusa ślę :) No toż to za miłosny, osobisty zabieg, żeby minusy dawać ;) Panie Rafale, trochę empatii ;) Pancolek
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobrze...
Marlett Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Maciej! Stać Ciebie na lepszy wiersz dla niej:))))))) pozdro.
M._Krzywak Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 O nie, Macieju, ja tego wiersza nie popieram, nie, nie nie... Pozdrawiam. PS1 - co do kwestii herbat, to oczywiście dam znać. PS2 - i co do kwestii zadłużenia też - musimy ładnie się rozliczyć, bo kolejny projekt w drodze ;)
Tali Maciej Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak więc czekam na jakie wieści pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 odebrałam jako humoreskę. drażni nieco: włos się lśni/się? to -ę, to odniesienie do "bułkę przez bibułkę"? pozdrawiam Lenka
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie podpisuję pod tym. czekam na co innego. a wiem ze potrafisz : )
allena Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Treść taka lekka i fajna; tylko ja strasznie nie lubię "mych" wolę moich. Wiersz dla mnie sprawia wrażenie napisanego bardzo szybko, pod wrażeniem, żeby tylko nic "nie umkło":) A.
Tali Maciej Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie do końca, narazie tylko rafał rozszyfrował mój zamysł na napisanie takiego gniocika pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Treść taka lekka i fajna; tylko ja strasznie nie lubię "mych" wolę moich. Wiersz dla mnie sprawia wrażenie napisanego bardzo szybko, pod wrażeniem, żeby tylko nic "nie umkło":) A. w sumie wiersz pisałem szybko ale już na konstrukcji, można by rzec na kręgosłupie może teraz łatwiej będzie dostrzec zamysł tego asa w rękawie pozdrawiam
ja pcza Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zorientowałam się od razu ;) całkiem sprytny as :) pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi