Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 donuć wiersz ten dobądź radość resztką kotar skal gitarę miłość niech mi w takcie szumi fascynacją refren cofa solą w oku kwint nerwosol lawą interwałów pola siódmy dźwięk tu wypaść musi do re mi fa sol la si do
Ulisses Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo...!!!!! drógi po misiu wiersz zrobił na mię tu wrarzenie! tam potżebne było śię zastanowić ale powiasdka filozofna jak śię patrzy... tu znuw potżebne jest znafstwo obyczajów dodo a dodo jak wiemy nie rzyje wienc wpadnałem na pomys rzeby zastąmpić dodo dodą i jej songiem --- "mózyka sierpiowej nocy" dobranoc realiuw mieszanie "face lifting" "soap opera" lacrimoso siankokosów dobranoc
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 donuciłem sobie: fajne! chociaż przy pierwszym czytaniu, gdzieś tak w okolicy "fascynacji", zgubił mi się rytm (przy następnych już nie)... ale może to tak ma być, ja się nie znam. pozdrawiam serdecznie.
Oxyvia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fajna zabawa dźwiękami, wyrazami i gra słów. :-) Nawiasem, ponoć kiedyś mówiło się: "Śpiewa jak Dodo"; "Dlaczego jak Dodo?" - "Bo do dupy". (Sorry, to powiedzonko znam od tatusia, skądinąd kulturalnego człeka). ;-) Ale wiersz nie jest do d...
amehob Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a si do potrzebne? reszta oki :)
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wiem wiem, sola się rymuje, ale z si do jest bardziej absurdalnie. No i w pewnym sensie pełniej, bo cała gama i 8 sylab.
Oxyvia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A może "si do" dać do nowego wersu? Nie byłoby lepiej?
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tak to czytam - kompletny absurd wychodzi, można dodać.
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Chociaż... tak rozbijać piękną formę 8/8 ? Taki kwadrat do do do do? tyt. możw gama...
Jaro Sław Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Gama? nie, Macierz. [ 8x8] ;o)
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 marianno - dobre masz pomysły... Jaro - raczej biologiem jestem niż matematykiem, i macierze niestety mnie ominęły. Z chęcią coś się dowiem.
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo...!!!!! drógi po misiu wiersz zrobił na mię tu wrarzenie! tam potżebne było śię zastanowić ale powiasdka filozofna jak śię patrzy... tu znuw potżebne jest znafstwo obyczajów dodo a dodo jak wiemy nie rzyje wienc wpadnałem na pomys rzeby zastąmpić dodo dodą i jej songiem --- "mózyka sierpiowej nocy" dobranoc realiuw mieszanie "face lifting" "soap opera" lacrimoso siankokosów dobranoc Bye. Ban. Sjp.pwn.pl. a.
Rekomendowane odpowiedzi