wypłosz pospolity Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 włóż w to trochę więcej zaufania. te rzeczy dzieją się właśnie w ten sposób. przede mną długa droga wzdłuż zagadkowych mgnięć, cieni wywołanych przez obce spadochrony. nie próbuj sprowadzać mnie na złą. może mój świat jest mniejszy niż przewidywałam. teraz to ja trzymam mapę na kolanach i chcę żeby już tak zostało. robi się tłoczno od ulic, ścieżek, bulwarów zachodzących. ale dla ciebie zawsze będzie miejsce w moich legendach, w każdej skali. jestem tu trzy razy szybciej. musisz częściej zahaczać o front mojej wyobraźni bo teraz już nie zwolnię i albo wchodzisz w to albo przytakujesz gdy mówię, że tkwi jakiś sens w przeobrażeniach gwiazdy. nie udawaj, że to interesujące. nawet shakira nie byłaby tak arogancka.
Cecylia Pierugg Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 a może na prozę? pozdrawiam :)
wypłosz pospolity Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 a może jednak nie.. pozdrawiam
Maciek S Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 a może trochę grzeczniej i ładniej z obu stron... Pozdrawiam tym bardziej. Trzymajcie się. Maciek.
Niewierny Tomasz Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 nie wiem czy interesują Cię jakieś sugestie, ale mam taką jedną co do pierwszego wersu: zrobiłbym taką przerzutnięwłóż w to trochę więcej zaufania. te rzeczy dzieją się właśnie w ten sposób. myślę, że ciekawiej wiersz w porządku, puenta zabójcza:) pozdrawiam once more
wypłosz pospolity Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Tomaszu, interesują mnie sugestie.. jeśli tylko może być lepiej to niech będzie.. dziękuję za odwiedziny w.p.
Rekomendowane odpowiedzi