Korczak Krzysztof Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Naprawde nie wiem czemu slonce gasnie schodzi w zaprzeszlosc strasznie i powoli i wlasnie dlatego ta bolesc tak boli zlote promienie przechodza w czerwone a ono sie wstydzi rumieni,opada a potem niknie jakby ukradzione uczucia ktore ktos wykrada Lepiej mi bylo nie budzic sie wcale anizli zasnac ciala nie stawialbym na piedestale jakby latarni ktora musi zgasnac
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 mógłbym Ci wytłumaczyć to wszystko fizycznie boć to tylko zjawisko, a środku nie tylko człowiek więc nie strachaj się tylko rzeknę MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dyrdymały! słoneczko wschodzi i zachodzi żeby nas ocalić od monotonii Jimmy ps Krzysztofie Korczaku razi w twoim wierszu brak wniosków
Oxyvia Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Niby smutne, ale - prawdę powiedziawszy - tym razem jakoś nie wywołało we mnie melancholii. Dlaczego? Może dlatego, że jest to dziecinne użalanie się nad sobą i rozczarowanie własną osobą? Oczywiście taka sytuacja jest prawdziwa, jak najbardziej, ale ona zobowiązuje do wyciągnięcia wniosków i pracy nad sobą, a nie do chlipania. No właśnie: Jimmy stwierdził, że brak tu wniosków - i chyba o to chodzi. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dyrdymały! słoneczko wschodzi i zachodzi żeby nas ocalić od monotonii Jimmy ps Krzysztofie Korczaku razi w twoim wierszu brak wniosków dawna piosneczko, piosneczko piękna tyś jak pani, że za tobą ... hehe MN
Rekomendowane odpowiedzi