stehr Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ko niec niec niec ko niec niec! hmm... ścież ścież ciesz ka ściesz ciesz ka dokąd to? hmm... ciemno, też ciemno? głupie to! do góry, też do góry! a do tyłu w dół! dół? nie dół! skrzywię wąsa zmarszczę czoło bo na dole jest wesoło... rozwój! do góry! która góra? która wyższa? ciemno, zimno! ble!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Coś Ty się dziś naćpałeś głupiego udajesz robisz sobie zabawę wypiłeś i brykasz. A może dostałeś kamieniem w głowę i na rozumie szwankujesz?itp. Ave!
stehr Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 hmm... to nie żal. sztuka dla sztuki
wesoły grabarz Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słyszałem, że nie lubi nie być Pan skrajny proszę zweryfikować to przekonanie w trakcie uprawiania grafomanii
jakub turczyński Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. radziłbym pośledzić trochę wsp. poezję zwłaszcza Ceckę, taki neolingwistyczny słowotok nie jest zabawą tylko pewną formą do autora, słąbe to to , głównie wydżwiek i brak konsekwencji, takie moje zdanie, ale to pierwszy , który cvhciało mi sięskomentować
Rekomendowane odpowiedzi