Maciek Młynarczyk Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 otulona noc gorące ramiona twe zasypiam, ty też
kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Otulona noc gorące ramiona twe odlatujemy w nieznane. Pozdrawiam milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Maciuś coś taki skąpy?? no wiesz trochę to tak krótko i dobry tekst na walentynki :P ale na głębie wiersza jak dla mnie za mało, może dlatego, że wiem, że stać Cię na więcej :D pozdrawiam :) Cep ;)
kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 krótki ,ale też zwięzły,reszty można się domyśleć,każdy ma inne sny Pozdrawiam milutko
Maciek Młynarczyk Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 To jest zalążek wielkiego dzieła, które ukaże się wkrótce. Heh.... Tak mi się wydaje. Pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Oczywiście, że musi być kontynuacja. Każdy z nas ma inne sny, co nie oznacza wcale, że, skoro już się nimi z kimś dzielimy, to wybierać mamy tylko truizmy. Pozdrawiam - K.A.M.
kaja-maja28 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 W snach mamy albo realia które się nieraz sprawdzają albo sny niesamowite które są cudowną bajką ale zawsze,zawsze kiedyś się sprawdzą albo,albo bylismy w innym wcieleniu i to tez nam teraz przychodzi na myśl. 'Swiat i człowiek to niezbadane zjawisko' tak naprawdę do końca Pozdrawiam milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 na sny wpływa nasza psychika i przeżycia, a wyobraźnia robi swoje pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi