szklana lokomotywa Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 "Słyszysz? Świat się kręci" mogłabym wyszeptać otulona Twoim wzrokiem chodząc chwiejnie po rysach Twojej twarzy Ja wciąż wiruję gdy drzewa chodzą po niebie a ptaki postradały skrzydła Sama jestem ich czarną chmurą Zawieszona w próżni i niedokończona Nieważne, że nie masz imienia Napiszę je powoli Razem je napiszemy A potem razem o nim zapomnimy
kaja-maja28 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 może się uda ,że wiatr imię wyśpiewa,:) jak dla mnie ciekawy wiersz Pozdrawiam milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 niektóre określenia dobre, ale popracowałabym nad resztą pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W życiu piękne są tylko chwile, bo o tym mówi Twój wiersz. Chwile radości, miłości, ale też te smutne - rozstania. Tworzą one razem wielki fragment czasu, a Ty stworzyłaś niejako "chwilę uniwersalną" - rozważną, która wie, co stanie się jutro. Pozdrawiam - K.A.M.
Rekomendowane odpowiedzi