Przemysław Mańka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Wycisnąłeś soki słów Z pod rynny łapiąc wenę Kropla po kropli czerwieni Przelewa się do dziurawego naczynia Dążysz za snem za jawą Powoli odkrywając chichoczące Gwiazdy w swoim płaczu Zamykając światło w próżni Szkicując przyszłość podartych Egzemplarzach wytartych słów Charakterem straconej ręki Wychylasz się za mur chinski Budujesz kwarcowe zegarki Kradnące ci godziny seksu Kiedy jest przy tobie i w myślach Onanizując myśli bezwiedne Odgrywasz główna role Będąc kotem z siedmioma życiami Spadającego z nieba na cztery łapy By móc się bawić w wojnie Zalewająca pycha budowy Związku na prostokątach Pełnych liczb i figur Daje ci znów zasnąć w ciemności
damian schreiber Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Moim zdaniem poezja nawet nie ambitna powinna ze sobą nieść przekaz. Przekaz w poezji to jedynie słowa. Tutaj ich po prostu brakuje.
Oxyvia Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Przede wszystkim popraw błędy: "[color=#FF0000]Z pod[/color] rynny łapiąc wenę" - spod "Szkicując przyszłość podartych Egzemplarzach wytartych słów" - chyba: w podartych egzemplarzach? "seksu Kiedy jest przy tobie i [color=#FF0000]w myślach Onanizując myśli[/color] bezwiedne" - kiedy seks jest przy peelu, to on w myślach onanizuje myśli bezwiedne - toż to nonsens (dla mnie) "Odgrywasz główn[color=#FF0000]a[/color] rol[color=#FF0000]e[/color]" "Będąc [color=#FF0000]kotem[/color] z siedmioma życiami [color=#FF0000]Spadającego[/color]" - kotem (...) spadającym Poza tym nic nie rozumiem z tego wiersza, dla mnie jest nieczytelny.
wesoły grabarz Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 to jest dział dla zaawansowanych / pomijam kwestię tego, że sam podział nie daje rady/ ale jak się jest nowym i się nie wie jak jest i wybiera się ten dział na taki 'wiersz' to można być pewnym, że się zawsze nowym będzie lipton
Dorma Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Oxyvio, na Ciebie zawsze można liczyć:) Zawsze mam nadzieje, że moje orty wyłapiesz zanim się ktos do nich przyczepi :)
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Godziny seksu, no, no, no... Każdy by chciał :(
Oxyvia Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Michale, są na to sposoby. Nie płacz i głowa (czy jakoś tak ) do góry! :-)
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te reklamy obskurnie kłamią ;)
Tomasz roman Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te reklamy obskurnie kłamią ;) ciekawa, ale nico "spóżniona" wersja...
Anastazja.P Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 za Oxyvia J. całkowicie błędy ort. i ponad są feeee
Oxyvia Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te reklamy obskurnie kłamią ;) Bo są obsk[color=#FF0000]ó[/color]rne. Biedaku, no to już nie wiem, co Ci doradzić. Może wróżkę? Albo - już wiem: seksuologa?! Nie, no - to chyba zbyt przestarzałe... Życzę wszystkiego najlepszego. :-)
M._Krzywak Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te reklamy obskurnie kłamią ;) Bo są obsk[color=#FF0000]ó[/color]rne. Biedaku, no to już nie wiem, co Ci doradzić. Może wróżkę? Albo - już wiem: seksuologa?! Nie, no - to chyba zbyt przestarzałe... Życzę wszystkiego najlepszego. :-) 10. 000 pln wystarczy na dobry początek, oczywiście w formie "pożyczki".
Oxyvia Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Poszukam w reklamach banków, które codziennie likwiduję na moim koncie mailowym; może niektóre z nich się zdadzą akurat.
Rekomendowane odpowiedzi