Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 pełzający wąż po rozpalonym piasku- pustynna susza
Orston Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! :) A czy nie lepiej byłoby zwykły obrazek przerobić na coś haikowego w rodzaju: susza w ogrodzie sąsiad z ręką w kieszeni pożycza węża ? Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! :) A czy nie lepiej byłoby zwykły obrazek przerobić na coś haikowego w rodzaju: susza w ogrodzie sąsiad z ręką w kieszeni pożycza węża ? Pozdrawiam Cię serdecznie :) Orstonie:) A co nie haikowego jest w tym, co napisałam?:) Ps. Swoją drogą bardzo podoba mi się dowcipna wersja Twojego haiku:)))) Podoba mi się niezmiernie:)
Orston Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! :) A czy nie lepiej byłoby zwykły obrazek przerobić na coś haikowego w rodzaju: susza w ogrodzie sąsiad z ręką w kieszeni pożycza węża ? Pozdrawiam Cię serdecznie :) Orstonie:) A co nie haikowego jest w tym, co napisałam?:) No, bo masz tylko konkretny obraz i nic wiecej, co by w nim np.olśniło, zachwyciło, zaskoczyło czy nawet rozhumorzyło :) itp. Po zestawieniu i otrzymaniu takiego obrazu nasuwa się pytanie: i co z tego? Trza jeszcze czegoś więcej. Cierpliwości, z czasem załapiesz. Wierzę w Ciebie! :) Hej!
bona Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgadza się, poza tym skoro rozpalony piasek, po co pustynna susza? Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi