Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 i wszystko jest zielone i niebieskie jestem taki napierdolony taki zawsze. kiedy nie stawiam ci czoła ogólnie jest cool i wszystko jest podejrzanie miękkie taki zajebiście piosenkowy jestem dziś melodyjny w mięśniach i rytmiczny w starych butach parkiet bez mechaniki kwantowej i dość mam też socrealizmu jakiś dziadek w lenonkach ryczy go with the flow. no to płynę i wszystko jest już jasne i proste a ja jestem taki alogiczny analogiczny w stosunku do ciebie gdy zakrywasz twarz włosami i decyduję o własnych paznokciach papierach krytycznej sytuacji wzdłuż twoich ust zjadam wasze kości decyduję o porodzie tego wiersza
Tomasz roman Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mieszane uczucia...(moim zdaniem te wulgaryzmy "stroją" wiersz, nadają mu dobrego "wydzwięku", wzmacniają, ogólnie plus... Pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 dobrze użyty wulgaryzm zawsze wzmacnia. thx i pzdr!
taka marysia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ja chcę do tego linię melodyczną, nuty jakies. nutki
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to w ogóle jakiś rytm posiada?
taka marysia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zajebisty. jak coolki
Tomasz roman Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne..., ale umiejętność tekowa jest świadectwem...niepoetyckości, co ja pleta- znowu powracam do tego kunsztu poezji "starożytnej" Rada - nie nadużywaj przekleństw w wielu wierszach, to skłania czytelnika do refleksi nie nad wierszem tylko nad tobą i twym pomysłem...kiedy twój język będzie "stosował" w wierszach nadmiar przekleństw, to oni zrozumieją iż masz misz-masz kultury i "weny" - ...rozumisz... pozdrawiam..
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne..., ale umiejętność tekowa jest świadectwem...niepoetyckości, co ja pleta- znowu powracam do tego kunsztu poezji "starożytnej" Rada - nie nadużywaj przekleństw w wielu wierszach, to skłania czytelnika do refleksi nie nad wierszem tylko nad tobą i twym pomysłem...kiedy twój język będzie "stosował" w wierszach nadmiar przekleństw, to oni zrozumieją iż masz misz-masz kultury i "weny" - ...rozumisz... pozdrawiam.. rozumisz. truizmy - spójrz w moje wiersze tutaj i oceń pzdr
Tomasz roman Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne..., ale umiejętność tekowa jest świadectwem...niepoetyckości, co ja pleta- znowu powracam do tego kunsztu poezji "starożytnej" Rada - nie nadużywaj przekleństw w wielu wierszach, to skłania czytelnika do refleksi nie nad wierszem tylko nad tobą i twym pomysłem...kiedy twój język będzie "stosował" w wierszach nadmiar przekleństw, to oni zrozumieją iż masz misz-masz kultury i "weny" - ...rozumisz... pozdrawiam.. rozumisz. truizmy - spójrz w moje wiersze tutaj i oceń pzdr to rozumisz to taki ludowy zwyczaj..hhh nie błąd, skończyłem z tym! wiersze twe nie przekraczają limitu wulgaryzmu, patrzyłem na 10, ok pzd...
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumisz. truizmy - spójrz w moje wiersze tutaj i oceń pzdr to rozumisz to taki ludowy zwyczaj..hhh nie błąd, skończyłem z tym! wiersze twe nie przekraczają limitu wulgaryzmu, patrzyłem na 10, ok pzd... wiem, że to nie błąd.
marcze Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy klimat tworzą te wytłuszczone wersy. Czytałam go już chyba i (jeśli dobrze pamiętam) "miękkie i lekkie" podobało mi się bardziej niż "podejrzanie miękkie", chyba że coś pokręciłam. Marysia ma rację, czytając słyszy się melodię, taki jazzowy ten kawałek :). Bardzo dobry wiersz. Za to dwa ostatnie wersy nie podobają mi się wcale. bless.
Robert Kmiel Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 a ja pod wrażeniem jestem i to nie za sprawą wulgaryzmów naprawdę dobry wiersz tak ciężko powoli ale uporczywie wdziera się do głowy dziękuję Kmiel
PannaBeata Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzień dobry. Mi się kojarzy z piosenką, z panami w czerni i w takich butach co klaszczą same:) Niby nie ma rytmu, ale się z rytmem kojarzy. Wypińczam narazinek.
Rekomendowane odpowiedzi