Karol_Cioł Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 zrywam mlecze nim dmuchawce zechcą zawrócić w głowie coś wisi w powietrzu myśli których nie dopuszczam zagęszczają atmosferę czerwca wyłapujesz je siatką na motyle z zamiarem wciśnięcia ich we mnie podstępem co się nie uda jeszcze nie wiesz odmówię truskawek w Milanówku niedługo powietrze udusi się mną
Nata_Kruk Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Początek nawet obiecujący, ale dalej Karol... przejechałeś wszytko, sorry, ale dla mnie klapa. Chyba, że czegoś nie łapię.... Serdecznie pozdrawiam... :)
JM Ksaler Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Gęsto aż czasem za gęsto.. Pomyslałem, że brak mi tu przecinków, może to głupie, ale skoro przyszło mi to do głowy, to napiszę (sic!):) Podoba mi się powietrze duszące się PLem. Pozytywnie odbieram
Karol_Cioł Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa :( Nie mnie to oceniać Dzienx to wcale nie głupie, rozumiem, że brak interpunkcji może przeszkadzać, ale mimo wszystko ma to w sobie jakiś cel Pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może brak interpunkcji ma w sobie jakiś cel... ale mi to mocno przeszkadzało. I w zasadzie to największy zarzut. a.m. ps. a czy chodzi o podwarszawski Milanówek?
Karol_Cioł Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Chodzi o Milanówek z piosenki, chyba ten podwarszawski.
Rekomendowane odpowiedzi