Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 mama sadza mnie na Księżycu tyłem do świata mówi raj 15 czerwca 2007
wesoły grabarz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kamilu, co z Tobą? Jakaś niemoc, czy kwestia lat kilku... no niestety - ja na nie pozdrawiam
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 czyżby ten temat z forum was zmógł buhaaaa..... nie ogłądacie już Teletubies ! to po prostu miniaturka ;)
wesoły grabarz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 miniaturka - nie znaczy lipa sorry :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 miniaturka - strutiturka. nie powinno tu tego być
Fagot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj chyba nie a jeśli nawet to bardzo słaba. Co tu dużo mówić tym razem zwyczajnie nie wyszło Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 no coż... pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 w kosmosie trudno o tyłek nawet wliczając w to czas trudna sprawa no nie? szczególnie jeśli chodzi o odkrycia Hubble'a czy niejakiego Alfredzika z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. nawet Mikołaj w pierwszej formule świata stwierdził, że Księżyc jest planetą
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pytam z czystej ciekawości czy ten s ł a b y w i e r s z został odczytany ostatnio mam problemy z przekazem może tak: mama sadza mnie na Księżycu tyłem do świata mówi sraj dobra dobra dowcip nie taki znów najwyższych lotów ale zamknąłem go w domyśle ;) Księżyc to noc nik
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pytam z czystej ciekawości czy ten s ł a b y w i e r s z został odczytany ostatnio mam problemy z przekazem może tak: mama sadza mnie na Księżycu tyłem do świata mówi sraj dobra dobra dowcip nie taki znów najwyższych lotów ale zamknąłem go w domyśle ;) Księżyc to noc nik ech, dopcipniś a uszko ma? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi