Szugar Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Powiedz mi ile jestem winna? Ile policzysz mi za miłość? Powiedz mi, czy na samochód starczy? czerwony... co pod maską ostro warczy. Powiedz mi proszę w jakiej walucie mam Ci zapłacić, że spożywasz ze mną życie? I czy rozłożysz mi tą sumę na raty, bym do końca życia mogła spłacać Cię... Ty myślisz, że przyzwyczajam się do twej nieobecności, że układam w głowie wymówki, pełne obojętnośći lecz jeszcze nie wiesz, że w nocy okradam banki obgryzam z nerwów paznokcie w kącie wypalam fajki by odciągnąć od ciebie głupie serce by dało w nocy spać, chowam je w łazience... Moi rodzicę myślą, że to noc jak każda inna i każda z gwiazd tak myśli, każda jest nawina bo dalej nikt nie wie, że co noc wymykam się i okradam prezydenta i premiera, dlatego długi mają a ja boję się, że nie wystarczy mi na te chwilę co wciąż trwają... | to bardziej piosenka niż wiersz;)
Szugar Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 a widzisz nie miałam pojęcia, że takie słowa już gdzieś występują więc nie sądze by potrzebna była kursywa;)
Kolczyk Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Na początku myślałem że to utwór Happysad...Pomysł fajny jednak dużo motywów cudzych, chociaż może nie zdajesz sobie z tego sprawy. Coś gdzieś usłyszałaś, zapamiętałaś, nieświadomie wykorzystałaś. Zdarza się. Mi się podobało.
Rekomendowane odpowiedzi