Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wziąć udział w konkursie na najbardziej wysuszone ciało po czym rzucić nagrodą w okno najwilgotniejszej osoby w jego procesie umyć powieki w kompasie nieznanych podróży i liczyć gwiazdy liczyć na gwiazdę polarną w noc snu letniego kiedy nie wszystko takie letnie
Oscar Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 No i? Poważnie sądzisz, że to się nadaje do Z? Że niby dlatego, bo znalazłeś dwa homonimy i rzuciłeś je na odwal się do cherlawej sytuacji lirycznej? A w ogóle czytałeś to co napisałeś? "W procesie konkursu"? To ma być po jakiemu?
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja nie jestem poważny więc pierwsze pytanko to ślepak w procesie ciała a nie konkursu c'est la vie
Oscar Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Procesie ciała? wyjaśnij jak sześciolatkowi. proszę. aa. i napisz mi jeszcze skad mam wiedziec ze "procesie" odnosi się do ciała, a nie konkursu, bądź "osoby"
Oscar Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz... twierdzisz że kupa jest czymś złym? Heretyk.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie mogę Ci wytłumaczyć , nie lubię dzieci
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 to jakaś dalsza seria kawałów o szczytach z ukłonikiem i pozdrówką MN
Fagot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 No to jak już się autor nachwali swoja kreatywnością w uprawianiu gimnastyki językowej to dla odmiany napisał by może jakiś wiersz. Taka prośba zwykłego czytelnika. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi