jacek_sojan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 wiersz mówi; wiersz mówi rzeczy prawdziwe i znajome, tak jak się rzeczy mają; ukłony! :) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, jak Ty mówisz takie rzeczy, to ja, w rzeczy samej, rzeczowo pozdrawiam. Stef.
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 A ja coś słyszałem o jakimś tomiku... Ten wiersz się załapał? pozdrawiam Jimmy
egzegeta Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Panie Stefanie gdyby nie te "rzeczy" to nawet to odludzie pasuje mi wraz z ludźmi swoimi a wiersz dlatego konwersuje ze mną na różne sposoby bo ja - aż wstyd się przyznać - mizantrop z rodowodem:( Jak czytam o "odludziu", to zaraz lżej oddycham. A wie Pan kiedy najbardziej ucieszył mnie komentarz pod moim wierszem - otóż wtedy, gdy mi napisano krótko:- "I to jest dobry wiersz!" żeby nie powielać sztampy napiszę Panu tak, choć nie mam papierów do takiego stwierdzenia: - Dobra poezja. Pozdrawiam serdecznie PS. i więcej takiej:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tam papiery, dzięki serdeczne, pozdrawiam niesztampowo, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jimmy, ten się nie załapał, może kiedyś, pozdrawiam, dziękuję, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi